Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο: Η Πηνελόπη Γαλιάκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

  Η Πηνελόπη Γαλιάκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί ζω και κατοικώ στην πιο...

 

Η Πηνελόπη Γαλιάκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί ζω και κατοικώ στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, αλλά και σε μια Πρωτεύουσα πόλη η οποία κουβαλά όλη την Νεότερη Ελληνική Ιστορία της Ελλάδος.

 Όμως αυτή η Πόλη, που θα έπρεπε να είχε κάνει άλματα, όσον αφορά την ανάπτυξη της  που θα είχε αυτόματα ως συνέπεια και την οικονομική της πρόοδο, κινείται δυστυχώς στον «αυτόματο πιλότο».

Καμιά ουσιαστική παρέμβαση δεν έχει γίνει στις υποδομές της, το οδικό δίκτυο είναι τρισάθλιο και συγκεκριμένα έργα που θα έπρεπε να έχουν γίνει έχουν παραδοθεί στην μανία της φύσης και προκαλούν αλγεινή εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο της Πόλεως του Ναυπλίου αλλά και ολόκληρου του Δήμου που παρουσιάζει την ίδια οικτρή εικόνα.

Μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα δεν θα μπορούσα να μείνω ασυγκίνητη και να απαντήσω αρνητικά στην πρόταση που μου έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης να συμμετέχω και εγώ στον κοινό αγώνα για αλλαγή σελίδας όσον αφορά τα Δημοτικά δρώμενα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα από το όραμά του και την φιλοδοξία του ο Δήμος μας να περάσει σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και απάντησα Θετικά.

Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Μάκαρη για τις Δημοτικές εκλογές που έρχονται.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΛΙΑΚΗ