Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ενημερωτικές δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ στο Νομό Κορινθίας

  Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κο...

 

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων πραγματοποίησε ενημερωτικές δράσεις στο Βραχάτι, στο Ξυλόκαστρο και στο Κιάτο, ενώ προγραμματίζει ανάλογες δράσεις στη Νεμέα και στο Λουτράκι το αμέσως επόμενο διάστημα με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε περιοχές εκτός του αστικού ιστού.

 Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων, η Κινητή Μονάδα, συνεχίζει την παρουσία της κάθε Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 15.00 στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου Κορινθίων (οδός Πυλαρινού  67, Κόρινθος). Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται, κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού.

Το διεπιστημονικό προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (αλκοόλ, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming), καθώς και στις οικογένειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ατομικής συνάντησης μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου: 27520-25083, 6971-994804
Κέντρο Κοινότητας Κορίνθου: 2741085500, 2741362104,2741362114
Οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.