Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο (εικόνες - βίντεο)

  Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα. Μαθητές και στρατός παρέλασαν αποτίνοντας φόρο τιμής...

 


Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα. Μαθητές και στρατός παρέλασαν αποτίνοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 1821.

 Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25η Μαρτίου στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας ξεκίνησαν με Δοξολογία Ναό του Αγίου Αναστασίου, συνέχισαν με επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κορυφώθηκαν με την παρέλαση.

Την πολιτεία εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιος Βούτσινος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η πολιτεύτρια της ΝΔ Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Ναυπλιέων Κων/νος Μάκαρης και Δημήτρης Ορφανός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι  των Σωμάτων Ασφαλείας, συλλόγων, και φορέων. 

Φωτογραφίες eurokinissi / Σοφία Κοντού