Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ - ΔΕΜΟΙΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

 Δεμοίρου Μαρία Ονομάζομαι Δεμοίρου Μαρία του Γεωργίου και της Χριστίνας. Κατοικώ στο Ανυφί και είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Κουτσοποδιώτ...


 Δεμοίρου Μαρία

Ονομάζομαι Δεμοίρου Μαρία του Γεωργίου και της Χριστίνας. Κατοικώ στο Ανυφί και είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Κουτσοποδιώτη με τον οποίο έχουμε δύο κόρες. Είμαι απόφοιτος Φιλοσοφικής Αθηνών και εργάζομαι ως φιλόλογος. Ασχολούμαι από τριάντα χρονών με την αυτοδιοίκηση και έχω υπηρετήσει τον πρώην Δήμο Μιδέας από τη θέση της Αντιδημάρχου κατά την περίοδο 2006-2007. Έχω συμμετάσχει σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις στα πλαίσια Δήμου και Περιφέρειας.

Με τις γνώσεις μου και τη μεγάλη μου εμπειρία στους τομείς της εκπαίδευσης και της αυτοδιοίκησης θέλω να προσφέρω στον τόπο μου μέσα από τη συστράτευσή μου με την παράταξη του Δημήτρη Παπαδημόπουλου «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ». Η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» φέρει μια διαφορετική πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου μας με την ενεργή συμμετοχή του πολίτη, τις δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων και το ανθρώπινο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης. Αυτήν ακριβώς την πρόταση θέλω να υπηρετήσω με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και αξιοκρατία την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών με τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» νικήτρια και το Δημήτρη Παπαδημόπουλο Δήμαρχο Ναυπλιέων.