Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πήρε την πρόκριση για τους «16» η Μικτή Κ16 ΕΠΣ Αργολίδας (εικόνες - βίντεο)

  Το Αργολικό ποδόσφαιρο καμαρώνει τα παιδιά του και η Μικτή ομάδα της Κ16 του νομού μας έπειτα από την νίκης της με 1-0 επί της αντίστοιχ...

 


Το Αργολικό ποδόσφαιρο καμαρώνει τα παιδιά του και η Μικτή ομάδα της Κ16 του νομού μας έπειτα από την νίκης της με 1-0 επί της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας της ΕΠΣ Μεσσηνίας «κλείδωσε» την πρωτιά στον 10ο όμιλο και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με το γκολ του Αντώνη-Ζώη Καραργύρη, με πέναλτι στο 32΄, η Κ16 της ΕΠΣ Αργολίδας νίκησε με 1-0 την Κ16 της ΕΠΣ Μεσσηνίας στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου φτάνοντας σε μια σημαντική επιτυχία που αφορά την νέα γενιά του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Από το ξεκίνημά της η Κ16 του νομού μας έδειξε πως έχει όλες τις προδιαγραφές για μια σπουδαία πορεία και κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση μπαίνοντας έτσι στην φάση των νοκ - άουτ αγώνων.

Την τελευταία αγωνιστική η Κ16 της ΕΠΣ Αργολίδας θα ταξιδέψει στην γειτονική Αρκαδία σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου.

Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Βασίλη Γεωργακόπουλο, Νίκο Σωτηρόπουλο και Δημήτρη Μανιάτη, για την εξαιρετική δουλειά.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)