Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αλέξης Τσίπρας από το Άργος: «Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση» σε θερμή υποδοχή (εικόνες)

   Το Άργος επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας «...

 


 Το Άργος επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας

«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Ενώ η κυβέρνηση οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα».

«Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση».

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με στελέχη και μέλη του κόμματος  στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Άργους και συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της πόλης.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων "Δήμας ΑΕΒΕ".

Φωτογραφίες eurokinissi/ Βασίλης Παπαδόπουλος