Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Αργοναύτης νίκησε τον Τήρωνα 76-66 και πήρε την άνοδο για τη Γ Εθνική (φωτορεπορτάζ)

Ο Αργοναύτης Νέας Κίου ολοκλήρωσε με επιτυχία τον μεγάλο του στόχο εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ...




Ο Αργοναύτης Νέας Κίου ολοκλήρωσε με επιτυχία τον μεγάλο του στόχο εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ και της ανόδου του στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ από την νέα χρονιά.

Η ομάδα της Νέας Κίου με την νίκη της με σκορ 76-66 τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων ήπιε το νέκταρ της επιτυχίας γράφοντας την δική του ιστορία έπειτα από μια συναρπαστική χρονιά που φτάνει στο φινάλε της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι με τον Αργοναύτη Νέας Κίου να φτάνει στον τίτλο και στην άνοδο σε μια στιγμή με τις δικές της προεκτάσεις και για το Αργολικό μπάσκετ συνολικά.

Τον αγώνα μαζί με τους φιλάθλους παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Πελοποννήσου Αναστάσιος Γανώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)