Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Α1 Αργολίδας: ο Αργοναύτης νίκησε 2-1 τον Ερμή Κιβερίου (εικόνες-βίντεο)

Με νικητή τον Αργοναύτη έληξε το τοπικό ντέρμπι του Κιβερίου ανάμεσα στον Ερμή και την ομάδα της Ν.Κίου. Παρά τις ελλείψεις τους οι φιλοξε...


Με νικητή τον Αργοναύτη έληξε το τοπικό ντέρμπι του Κιβερίου ανάμεσα στον Ερμή και την ομάδα της Ν.Κίου. Παρά τις ελλείψεις τους οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα, ακόμη και με 10 παίκτες από το 30' του α' ημιχρόνου.

Μόλις στο 8' ο Δριμούρας αιφνιδίασε και με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 17' με πλασέ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν με τον Βαρβουλέτο στο 22'. Στο 38' αποβλήθηκε ο Πρόιντρομε ενώ στο 40' ο Λυκομήτρος είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Το β' ημίχρονο όλοι περίμεναν να πιέσει ο Ερμής, όμως φάνηκε ότι οι παίκτες του δεν είχαν ούτε καθαρό μυαλό αλλά ούτε και δυνάμεις να ανατρέψουν το σκορ.

Δύο φορές ο Κορωνίδης αστόχησε από κοντά, ο Βαρβουλέτος έστειλε ακόμη μια φορά τη μπάλα στο δοκάρι και ο Διαμαντής σούταρε δυνατά στη γωνία για να αποσοβήσει τον κίνδυνο ο Καλαλάς.

Σίγουρα, οι ψυχωμένοι παίκτες του Αργοναύτη δεν είχαν την πίεση που χρειαζόταν και έτσι πανηγύρισαν στο τέλος μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)