Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άνετη νίκη για τον Παναργειακό 2-0 την Ένωση Ερμιονίδας (εικόνες)

  Άνετη νίκη 2-0 την Ερμιόνη. Τελικό σκορ Παναργειακός- Ερμιόνη 2-0 με τα δύο γκολ του De Souza . Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα ...

 

Άνετη νίκη 2-0 την Ερμιόνη.
Τελικό σκορ Παναργειακός- Ερμιόνη 2-0 με τα δύο γκολ του De Souza . Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Παναργειακού, που φτάνει τους 25 βαθμούς. Ένας Παναργειακός που ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ,αλλά στην τελική προσπάθεια η επιπολαιότητα κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 2-0. Η Ερμιόνη είχε όλη και όλη μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Φερεκιδη στο 1-0 και γλίτωσε μεγαλύτερο σκορ. Την Τετάρτη ο Παναργειακός αγωνίζεται εκτός έδρας στη Γαστούνη η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-0 στον Ιάλυσο.

 




Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα η διοίκηση του Παναργειακού βράβευσε για την προσφορά τους στην ομάδα μας τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χρόνη, Λουκά Κουρο, Νίκο Χριστοδούλου και Ανδρέα Μπονόβα .Οι βραβεύσεις έγιναν από τους Τσιόδρα Θανάση, Ζαχαριά Δημήτρη, Αργυρόπουλο Νίκο, μέλη του Δ.Σ. και τον γεν.αρχηγό Δημήτρη Κονομάρα.

Μία ξεχωριστή τιμητική πλακέτα δόθηκε από τον γ.γ. της ομάδας μας στον παλαίμαχο τερματοφύλακα και δόξα του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Παναγιώτη Κελεσίδη.