Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

«Ανεπίτρεπτη στάση του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου»

  Ο Σύλλογος του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου, έπειτα από συνάντηση με την κα. Ράλλη, Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, δέχθηκε τις βεβαιώσεις της ...

 

Ο Σύλλογος του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου, έπειτα από συνάντηση με την κα. Ράλλη, Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, δέχθηκε τις βεβαιώσεις της προέδρου για δωρεάν συμμετοχή του Συλλόγου στη διοργάνωση του Μαραθωνίου και με δωρεάν παροχή του ανάλογου εξοπλισμού. 

Ο Σύλλογος επισκέφθηκε σήμερα 3/3/2023 το Κέντρο Εγγραφών Μαραθωνίου ( Φουγάρο) για να καταθέσει τις αιτήσεις των γονέων, όπου και ενώπιον του Δ.Σ. η κα. Ράλλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο, αρνήθηκε την παροχή δωρεάν εξοπλισμού, όπως είχε διαβεβαιώσει και κατ' επέκταση παρακωλύει τη δωρεάν συμμετοχή των γονέων και των παιδιών. 

Ο Σύλλογός μας κατακρίνει τέτοιου είδους συμπεριφορές και πολιτικές στην πλάτη των γονέων και κυρίως των νηπίων που ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τη συμμετοχή τους και διευκρινίζει ότι η συνάντηση με την κα. Ράλλη για την δωρεάν συμμετοχή του Συλλόγου δεν έγινε σε ρουσφετολογική βάση με οποιοδήποτε αντάλλαγμα αλλά με μοναδικό γνώμονα τη οικονομική διευκόλυνση των γονέων και τη ψυχαγωγία των παιδιών. 

Ήταν η ελάχιστη προσφορά που θα μπορούσε να διατεθεί στο ήδη υποβαθμισμένο 7ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου.

ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου