Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

΄Ένωση Ερμιονίδας: Η πρώτη προπόνηση με τον νέο προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς (εικόνες)

Την πρώτη του προπόνηση, φορώντας τη φόρμα με το σήμα της ΑΕ Ερμιονίδας, έκανε ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς το μεσημέρι της Τρίτης (14/03), εν όψει...


Την πρώτη του προπόνηση, φορώντας τη φόρμα με το σήμα της ΑΕ Ερμιονίδας, έκανε ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς το μεσημέρι της Τρίτης (14/03), εν όψει και του εντός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τον σύλλογό μας, ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους παίκτες και στα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ. Οι άνθρωποι της διοίκησης ανέφεραν πως ο 44χρονος προπονητής είναι το απόλυτο «αφεντικό» στα αποδυτήρια, υπογράμμισαν ότι η ομάδα έχει τα «εφόδια» να συνεχίσει με επιτυχίες, στο επίπεδο που της αρμόζει, μέσα από την σκληρή δουλειά, ζητώντας από όλους να καταθέσουν... ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς έδωσε και αυτός το… στίγμα του για τη συνέχεια της σεζόν. «Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, οφείλουμε να είμαστε… εδώ όλοι σωματικά και ψυχικά. Το ρόστερ μας είναι ποιοτικό και οι παίκτες μας έχουν δείξει τι μπορεί να καταφέρουν, τόσο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όσο και τα προηγούμενα χρόνια. Το ρόστερ δεν έχει, άλλωστε, αλλάξει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει δείξει τη δυναμική της, η θέση της είναι στα εθνικά πρωταθλήματα, στη Γ’ Εθνική και πιο ψηλά.

Έχουμε αύριο ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θα μοχθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Οφείλουμε να δείξουμε θετική προσέγγιση σ’ αυτό που έχουμε να κάνουμε, με αφοσίωση, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, να είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι, με σεβασμό ο ένας στον άλλον, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες», ανέφερε ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος τόνισε ακόμα στους παίκτες ότι παίζουν σ’ έναν σύλλογο που τους παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Τους υπογράμμισε, ακόμα, ότι «οφείλουμε να είμαστε οργανωμένοι ως σύνολο, να ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από κάθε παιχνίδι και να τα δώσουμε όλα».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση. Το πρόγραμμα δεν είχε μεγάλη ένταση και περιλάμβανε, κυρίως ασκήσεις με την μπάλα. Μετά την ολοκλήρωσή του, οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με αναλύσεις από το προπονητικό τιμ.

Τιμωρημένος για το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίσου είναι ο Αργύρης Τζιέρης.

www.ermionidafc.gr