Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ίδια απόφαση για αύξηση των Δημοτικών Τελών και στη νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, παρά τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης

  Κατεπείγουσα συνεδρίαση έγινε χθες 7 Μαρτίου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, μετά την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελο...

 Κατεπείγουσα συνεδρίαση έγινε χθες 7 Μαρτίου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, μετά την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, της απόφασης των αυξήσεων στα Δημοτικά Τέλη.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης, από τη Λαϊκή Συσπείρωση και το Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Γκόνη, όπως και από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μάκαρη και τους έντονους διαξιφισμούς που είχαν με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών (ο Δήμαρχος απουσίαζε και αυτή τη φορά) οι οποίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο να διακόψει τη συνεδρίαση, τελικά δεν άλλαξε η απόφαση για τις αυξήσεις, προστέθηκαν μόνο αναλυτικά οι λόγοι που τις επέβαλλαν.

Είναι άγνωστο τι θα γίνει από δω και πέρα και αν υποβληθεί και πάλι προσφυγή από την Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργολίδας, ή από άλλον φορέα, κάτι που θα περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση, καθώς ήδη εισπράττονται τα αυξημένα Δημοτικά Τέλη του Δήμου Ναυπλιέων.

Δείτε το απόσπασμα από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων της 7ης Μαρτίου 2023