Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Δημήτρης Ορφανός: Δελτίο Τύπου "για τα όσα καταγγέλλουν δυο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι του Δήμου Ναυπλιέων"

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/03/2023 Ως παράταξη έχουμε αποφασίσει να μην ασχολούμαστε με τα διαρκή παραληρήματα του κ. Δημάρχου. Κατά κύριο λόγο επειδή...

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13/03/2023

Ως παράταξη έχουμε αποφασίσει να μην ασχολούμαστε με τα διαρκή παραληρήματα του κ. Δημάρχου. Κατά κύριο λόγο επειδή η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από λύσεις στα προβλήματα της και όχι από θεατρικές παραστάσεις. 

Ωστόσο, η δήλωσή του για τα όσα καταγγέλλουν δυο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι του Δήμου αποτελεί μνημείο ύβρεως και προσβολής της κοινής λογικής. 

Τα όσα φαιδρά διαβάζουμε για τα «περί δωρεάς προσωπικού» στον Δήμο από επιχειρηματία της περιοχής μας αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία! Υπό ποιο νομικό πλαίσιο ο Δήμος μπορεί να απασχολεί προσωπικό με δωρεά (!) και ποιο αρμόδιο όργανο αποδέχτηκε τη δωρεά αυτή, μόνο ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει. 

Δεν περιμένουμε απάντηση. Άλλωστε έως τώρα, ουδέποτε έδωσε κάποια πειστική απάντηση σε όσα ρωτήσαμε, πέραν του ότι αρέσκεται να αυτοπαρουσιάζεται ως ο «μέγας τιμητής και θεματοφύλακας της νομιμότητας».

Υγ. 1ον Ο πανικός και η περιττή ειρωνεία είναι δείγματα ηττοπάθειας. 

Υγ. 2ον Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι η Επιθεώρηση Εργασίας δεν έχει κάποιο νομικό ή πολιτικό ή έστω φιλικό κώλυμα ελέγχου του Δήμου, έτσι δεν είναι;

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων