Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

  Κουτρουφίνης Παύλος Ονομάζομαι Παύλος Κουτρουφίνης, γεννήθηκα το 1966 στο Περιστέρι, ζω κι εργάζομαι στο Ναύπλιο από το 2004.  Είμαι πατέρ...

 

Κουτρουφίνης Παύλος

Ονομάζομαι Παύλος Κουτρουφίνης, γεννήθηκα το 1966 στο Περιστέρι, ζω κι εργάζομαι στο Ναύπλιο από το 2004. 

Είμαι πατέρας, σύζυγος, ψυχοθεραπευτής, επαγγελματίας, είμαι πολίτης.

Οι ιδιότητες είναι ποιότητες που αποδίδουμε στα πρόσωπα ως χαρακτηριστικά, ωστόσο όταν βλέπουμε τα χαρακτηριστικά χάνουμε το όλον, χάνουμε το πρόσωπο. 

Η έννοια του εν-συνείδητου πολίτη εμπεριέχει όλα τα παραπάνω. 

Η συνεχής και συνεπής εργασία με τους ανθρώπους στην πόλη μας εδώ και 20 χρόνια, σε κοινωνικές ψυχοπιεστικές συνθήκες που όλες και όλοι συμφωνούμε ότι είναι γεμάτες ανασφάλεια, φόβο, αβεβαιότητα, παθητικότητα, με κινητοποίησαν. Την σπίθα άναψε ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος με την πίστη, τον ενθουσιασμό, το όραμα, ποιότητες που τον διακρίνουν.

Η ουσιαστική κοινωνική πολιτική από την διοίκηση του Δήμου που θα ανακουφίζει τους δημότες, είναι περισσότερο αναγκαία και πιο προφανής από ποτέ. 

Ο πολίτης-δημότης έχει μετατραπεί σε πελάτη, σε παθητικό τηλεθεατή των κοινωνικών γεγονότων είτε αφορά στην πόλη είτε ευρύτερα.

Η παθητικοποίηση τον καταθλίβει για αυτό και η συμμετοχή στις δράσεις είναι αναγκαία, ενσταλάζει την ελπίδα.

Η συμμετοχή λοιπόν, η κοινωνική δράση είναι και ζήτημα υγείας. 

Αλληλεγγύη σημαίνει το ανθρώπινο κοινωνικό δίκτυο που όλες κι όλοι χρειαζόμαστε, εκεί άλλωστε έγκειται η ψυχική ανθεκτικότητα της κοινωνίας.

Παρεμβάσεις στην κοινωνία της Πόλης.

Με αφορμή τις ανάγκες των δημοτών και στα πλαίσια των παραπάνω ιδιοτήτων, οργάνωσα, κινητοποιώντας δεκάδες συναδέλφους από διαφορετικές πόλεις της Χώρας, ψυχοθεραπευτικές διημερίδες στο Ναύπλιο που αγκαλιάστηκαν από εκατοντάδες συν-δημότες, συντόνισα για 3 έτη αφιλοκερδώς ομάδες γονέων, δέχθηκα προσκλήσεις κι έδωσα ομιλίες σε αρκετά σχολεία  όλα αυτά τα χρόνια. 

Ένας όμως κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. 

Κοινωνική πολιτική από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους, για αυτό ΝΑΥΠΛΙΑ με τον Δημήτρη ΕΝΩΜΕΝΗ!

Πάρε την πόλη στα χέρια σου!