Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο αέρας "πήρε και σήκωσε" τον πάγκο του γηπέδου στο Δρέπανο ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν αθλούμενοι εκείνη την ώρα

  Κάθε μέρα στο γήπεδο του Δρεπάνου λειτουργούν Ακαδημίες ποδοσφαίρου. Κάθε Τετάρτη ή Σαββατοκύριακο γίνονται αγώνες ποδοσφαίρου, φιλικοί ή ...

 

Κάθε μέρα στο γήπεδο του Δρεπάνου λειτουργούν Ακαδημίες ποδοσφαίρου. Κάθε Τετάρτη ή Σαββατοκύριακο γίνονται αγώνες ποδοσφαίρου, φιλικοί ή επίσημοι. Στο γήπεδο αυτό φιλοξενούνται ομάδες της περιοχής, εκτός του Αστέρα Δρεπανιακού, όπως ο Κεραυνός Ιρίων, και ο Τοξότης Λευκακίων μαζί με τις Ακαδημίες του Balaclub, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν και η Ασίνη με το Τολό.

 Δεκάδες γονείς αφήνουν τα παιδιά τους κάθε μέρα να προπονηθούν και εκατοντάδες παιδιά κάθονται κάθε φορά στους πάγους του γηπέδου, περιμένοντας να αρχίσει η προπόνησή τους. Σίγουρα, κανείς  ποτέ δεν έχει ελέγξει αν οι πάγκοι αυτοί, είναι καλά βιδωμένοι στο έδαφος.

 Επειδή όμως, κάποια στιγμή η ανευθυνότητα έρχεται μέσα από ένα τυχαίο γεγονός να παρουσιαστεί στα μάτια όλων μας, αρκούσε ένας δυνατό αέρας για να "πάρει και να σηκώσει" τον ένας από τους τρεις πάγκους που υπάρχουν στο γήπεδο, ευτυχώς σε ώρα που δεν είχαν παιδιά προπόνηση.

  Οι εικόνες από το πολυδιαφημισμένο γήπεδο του Δρεπάνου, μιλούν από μόνες τους. Μόλις πριν λίγες μέρες, η τοπική ομάδα έκανε τον αγιασμό της για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Στα ΜΜΕ του νομού, που φροντίζουν επαρκώς να προβάλλουν κάθε ανούσια δραστηριότητα των "αρχών", προβλήθηκε και το τεράστιο πανώ στο γήπεδο που δείχνει τον "ιδιοκτήτη" Οργανισμό να δηλώνει πως "Αθλητισμός είναι Πολιτισμός". 

  Αν παράλληλα δήλωνε πως σημαίνει και η αυτονόητη Ασφάλεια για τα παιδιά που αθλούνται εκεί, θα τους  είμεθα υπόχρεοι...