Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νενεκούμης - Διάκος: Η επιτυχία στο ποδόσφαιρο περνάει μέσα από σωστές συνεργασίες

  Λένε και ίσως να μην έχουν άδικο, ότι τα πιο σπουδαία αποτελέσματα τα φέρνουν οι σωστές συνεργασίες.   Στο ποδόσφαιρο, ένα κατ' εξοχήν...

 




Λένε και ίσως να μην έχουν άδικο, ότι τα πιο σπουδαία αποτελέσματα τα φέρνουν οι σωστές συνεργασίες.

  Στο ποδόσφαιρο, ένα κατ' εξοχήν άθλημα που μπορεί να αναδεικνύει μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες και να αποθεώνει μονάδες, όλα στηρίζονται στις ομαδικές προσπάθειες και στις αποτελεσματικές συνεργασίες.

  Ο φετινός Αργοναύτης Ν. Κίου έχει την τύχη να διαχειρίζονται τις εντός του γηπέδου τύχες του, δύο εξαιρετικά παιδιά, που αγαπούν την ομάδα σαν Κιώτες αλλά και έχουν δώσει άριστα δείγματα γραφής από την μέχρι σήμερα πορεία τους.

  Δεν είναι μόνο οι γνώσεις τους και τα "διπλώματα" που το πιστοποιούν. Ο Γ. Νενεκούμης είναι κάτοχος UEFA A' και ο Γ. Διάκος UEFA B'. Εκείνο όμως που πραγματικά κάνει τη διαφορά, είναι η ευσυνειδησία με την οποία εργάζονται αλλά κυρίως το προσωπικό τους ήθος και η αγάπη τους για το άθλημα το οποίο υπηρέτησαν σαν διακεκριμένοι αθλητές και συνεχίζουν να το υπηρετούν τώρα από τις θέσεις των προπονητών.

  Δύο νέοι προπονητές, που ευελπιστούν φέτος να οδηγήσουν τον Αργοναύτη στο ψηλότερο σκαλί του πρωταθλήματος, διδάσκοντας με τον δικό τους τρόπο πως όλα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μέσα από το δρόμο της ορθότητας, της λογικής, της σεμνότητας και του δίκαιου αγώνα.

  Μια ιστορική κωμόπολη όπως η Νέα Κίος, που έβγαζε και συνεχίζει να βγάζει αθλητές, μπορεί να υπερηφανεύεται για το προπονητικό της δίδυμο, το οποίο συνεχίζει μια σπουδαία παράδοση προσφοράς στον Αθλητισμό.

Argolidamagazine