Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σπουδαία νίκη με ψυχολογικές προεκτάσεις η Ένωση Ερμιονίδας 1-0 τον Παναρκαδικό

  Η Ένωση Ερμιονίδας  στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του δυνατού Παναρκαδικού, κατακτώντας...

 


Η Ένωση Ερμιονίδας  στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του δυνατού Παναρκαδικού, κατακτώντας για πρώτη φορά τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετά την ισοπαλία στον Άρη Σκαλας.

  Το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα του νέου της τεχνικού Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα, ενώ στον πάγκο της κάθισε ο προπονητής των Ακαδημιών Γιώργος Κοτταράς.

  Η Ένωση ήταν καλύτερη και διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ'όλη τη διάρκεια, περιόρισαν τους επιθετικούς των Αρκάδων και έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό.

  Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη που σημειώθηκε σε μια μεταβατική φάση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή απώλεια.

  Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κυπαρίσσης με κτύπημα πέναλτυ στο 49' .


Οι φάσεις του αγώνα 

Στο 18΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Κυπαρίσσης προσπάθησε να γίνει απειλητικός , όμως τον πρόλαβε ο Μάνος.

Στο 23΄λεπτό σουτ του Γλέζου από το ημικύκλιο της περιοχής μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Στόικος.

Στο 24΄λεπτό σουτ του Λάντικα έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια .

Στο 62΄λεπτό σουτ του Τρέσα έξω από την περιοχή μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μάνος.

Στο 49΄λεπτό ο Τσόφλιος  ανατράπηκε από τον Νάκο και ο διαιτητής κατελόγησε την εσχάτη των ποινών . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κυπαρίσσης ανοίγοντας το σκορ .

Στο 64΄λεπτό σουτ του Λαλούση έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Μάνος.

Στο 66΄λεπτό σουτ του Τριμπόνια άουτ.

Στο 76΄λεπτό σέντρα του Κυπαρίσση , γυριστή κεφαλιά του Τσόφλιου η μπάλλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Διαιτητής : Βαρτσάκης –Αντωνόπουλος, Μπεκιάρης (Λακωνίας)

Ένωση Ερμιονίδας (Γ.Κοτταράς) : Στόικος, Διαμαντόπουλος, ( 46΄Α.Οψιμούλης),Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές, ( 89΄Αντωνόπουλος), Κυπαρίσσης, Λαντίκας, (64΄Λαλούσης), Τσόφιος, Τρέσα (87΄Ι. Οψιμούλης),  Τριμπόνιας.

Παναρκαδικός (Π.Τζαναβάρας) : Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Αντωνίου (79΄Σωτηρόπουλος), Νάκος, Κυριλαζος, Πούτσι, Γλέζος, Καμπεράι, Πολίτης (62΄Αλέμης), Κονδύλης (46΄Κολιόπουλος).

 Πηγή: Sport Ermionida