Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Ηρακλής Καρυάς επιβλήθηκε του ελλιπούς Κεραυνού Ιρίων με 3-1

 Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Κιβέρι και ο Ηρακλής Καριάς φέρνει το ίδιο σκορ (3-1), όμως αυτή τη φορά ήταν υπέρ του. Ο Κεραυνός Ιρίων στ...

 Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Κιβέρι και ο Ηρακλής Καριάς φέρνει το ίδιο σκορ (3-1), όμως αυτή τη φορά ήταν υπέρ του. Ο Κεραυνός Ιρίων στη δεύτερη επίσκεψή του στο ίδιο γήπεδο δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις επιτυχίες, μετά το θριαμβευτικό 6-0 επί του Α.Ο. Χωνικα.

  Τελικός νικητής η ομάδα που είχε περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε καθώς και κάποιες ελλείψεις του αντιπάλου. Ο Ηρακλής Καρυάς, έδειξε και στο παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου οτι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ ο Κεραυνός Ιρίων φάνηκε να επηρεάζεται κάπως από την απρόσμενη ήττα της περασμένης Κυριακής.

  Παρά τα προβλήματα όμως, η ομάδα των Ιρίων πάλεψε για ένα μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσει το εις βάρος της 2-1, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όμως μια αντεπίθεση των παικτών του Ηρακλή στο 85΄ έκανε το σκορ 3-1 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

  Το 1-0 έγινε μόλις στο 5' από τον Καρατζούλη, ο οποίος με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θ. Χουσά.

  Δέκα λεπτά αργότερα, έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το μη καταλογισμό πέναλτυ σε ανατροπή του Δεδεμπίλη. 

  Στο 18' ο  Ρεβίθης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο λάθος της άμυνας του Ηρακλή και ισοφάρισε σε 1-1.

  Μέχρι  λίγο πριν τη λήξη του α' ημιχρόνου, ο Δαρδάνης δύο φορές και ο Αργυράκης μόνος απέναντι στο Χουσά, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

 Όμως στο 42' ο Δαρδάνης με υπέροχο πλασέ πρόλαβε το Χουσά μετά από σέντρα στην περιοχή και σημείωσε το 2-1.

  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κεραυνό Ιρίων να δίνει γρήγορο ρυθμό και να προσπαθεί να ισοφαρίσει. Ο Λούκας με φάουλ τρόμαξε τους γηπεδούχους αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

  Στο 57' σουτ του Ρεβίθη πέρασε άουτ, ενώ παράλληλη σέντρα του Οψιμούλη δεν μπορέσε να την αξιοποιήσει κάποιος επιθετικός των Ιρίων και να σκοράρει. 

  Οι παίκτες του Ηρακλή πέρασαν ανώδυνα όλο αυτό το διάστημα και στο 85' προωθημένη μπαλιά του Δαρδάνη  βρήκε το Δεδεμπίλη ο οποίος πέτυχε το τελικό 3-1. 

 Από αυτό το σημείο μέχρι το τέλος ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ αυτό, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Ηρακλής Καρυάς: (Κατσάς - Κωτσόπουλος): Μπελερής, Παπαδόπουλος Τ. Μήτσουλας, Δελής, Καρατζούλης, Σταθόπουλος, Πίππας (66' Παναγιωτόπουλος), Δεδεμπίλης, Δαρδάνης, Λυκομήτρος (74' Χρυσικόπουλος), Αργυράκης ( 54' Παπαδόπουλος Γ.)

    Κεραυνός Ιρίων (Γ. Δρούζας): Χουσάς, Τσαλαφός (89' Δεληγιάννης), Παπαθανασίου, Γύφτος, Γαλάνης, Δωρής (21΄Τσακάλης -89' Συντρίκος), Τράγκας (64'Δρούζας), Ρούμπος, Οψιμούλης, Λούκας, Ρεβίθης.