Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ατρόμητος Παναριτίου - Ποσειδώνας Διδύμων: Γκολ, θέαμα και συναρπαστική εξέλιξη στο ματς που έληξε 2-2

  Υπάρχουν παιχνίδια που διαρκούν 90 και πλέον λεπτά αλλά φέρνουν στους θεατές χασμουρητά αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που διαρκούν μόλις 55 ...

 


Υπάρχουν παιχνίδια που διαρκούν 90 και πλέον λεπτά αλλά φέρνουν στους θεατές χασμουρητά αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που διαρκούν μόλις 55 λεπτά και χορταίνει ο κόσμος φάσεις και γκολ.

  Κάπως έτσι, το "υπόλοιπο" του αγώνα μεταξύ Ατρομήτου Παναριτίου - Ποσειδώνα Διδύμων ξεκίνησε από κει που σταμάτησε, δηλαδή το 35' του α' ημιχρόνου και με σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων και τελείωσε με συναρπαστική εξέλιξη 2-2.

  Οι γηπεδούχοι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυκλοφορούν τη μπάλα με ευκολία και δημιουργούν συνεχώς φάσεις. Ο ρυθμός τους είναι αρκετά καλός, όμως η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και εκεί υπάρχει μια σχετική δυστοκία.

  Στο σημερινό παιχνίδι οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν βρήκαν την ολοκλήρωσή τους από κάποιον επιθετικό, ή όποιον άλλον βγήκε σε θέση βολής. Ηλίας και Θεοδόσης Γκολέμης, Καλυβάς και Χρονόπουλος θα μπορούσαν να γίνουν σκόρερς όμως τα γκολ ήρθαν από δύο πέναλτυ.

 Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο β΄ημίχρονο. Στο 61' ο Σαρακινιώτης εκτέλεσε πέναλτυ που απέκρουσε εκπληκτικά ο Αποστόλου όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 1-1.

 


Το ματς κυλούσε με υπεροχή του Ατρομήτου όμως δύο φορές ο Γιάννης Καράϊ βρέθηκε με αρκετό χώρο έτοιμος να σκοράρει, αλλά η εμπειρία του Σάκη Γκολέμη απεσόβησε τον κίνδυνο. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας βρήκε το γκολ από την τελευταία του μεταγραφή, τον Ανάργυρο Λαζάρου ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-2 στο 84'.

 


Ο γηπεδούχοι είχαν λίγα λεπτά για να αντιδράσουν και το έκαναν με όλες τους τις δυνάμεις. Οι ελλείψεις του Ποσειδώνα έπαιξαν κι εδώ το ρόλο τους, αφού έλειπαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας και η έντονη πίεση έφερε ένα ακόμη πέναλτυ που δόθηκε ένα λεπτό πριν την κανονική λήξη. Ο νεαρός Θεοδόσης Γκολέμης με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα το κτύπησε και έκανε το τελικό 2-2 στο 90'.

 Οι δύο ομάδες προσέφεραν πολύ καλό θέαμα και ικανοποίησαν τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου. Βρίσκονται δε σε συνεχή άνοδο και όλα δείχνουν ότι θα παλέψουν για την είσοδο στα μπαράζ της δεύτερης φάσης.

Ατρόμητος Παν: Λασκάρης, Μιχαλόπουλος, Πίτρης, Μιχαλόπουλος, Σ. Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Πάνο, Θεοδ. Γκολέμης, Γκολέμης Ηλ., Καλυβάς, Χρονόπουλος.

Ποσειδώνας Διδ.: Αποστόλου, Αράπι, Μπάρδης, Λαζάρου, Μέλσι, Κλάιντι, Τρέσα, Καράϊ, Προσίλης Β., Κάλα Άγγ., Μπροδήμας

 Photo: Κώστας Τασσόπουλος