Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

"Ηλία ρίχ'το" - Ανεπανάληπτο σκηνικό σε γάμο που ξήλωσαν με κομπρεσέρ την πίστα χορεύοντας ζεϊμπέκικο

  Σκηνές από την ταίνια «Όλα είναι δρόμος» και την θρυλική ατάκα του Γιώργου Αρμένη «Ηλία, ρίχ’το», θύμισαν όσα διαδραματίσθηκαν σε γαμήλιο ...

 


Σκηνές από την ταίνια «Όλα είναι δρόμος» και την θρυλική ατάκα του Γιώργου Αρμένη «Ηλία, ρίχ’το», θύμισαν όσα διαδραματίσθηκαν σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη. 

Καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι στα Μάλια Κρήτης τα «έσπασαν» στην κυριολεξία, μετατρέποντας τον χώρο της εκδήλωσης σε σκηνικό βγαλμένο από την ταινία.

Την ώρα που ένας άντρας χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα και προφανώς επειδή έχουν τελειώσει τα πιάτα για σπάσιμο, κάποιος άλλος ξηλώνει την πίστα με ένα… κομπρεσέρ!

Την ίδια στιγμή μάλιστα, ένας τρίτος σπάει μία μεγάλη πήλινη γλάστρα, πάνω στα «μπάζα» που έχουν μαζευτεί, βοηθώντας έτσι στη δημιουργία ενός μεγάλου σωρού στην άκρη της πίστας.

«Μετά τον γάμο θα έχει μία χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό», γράφει χιουμοριστικά ο χρήστης που ανάρτησε το βίντεο.

Φυσικά, το σκηνικό παραπέμπει στην γνωστή σε όλους ταινία «Όλα είναι δρόμος» και συγκεκριμένα, την χαρακτηριστική σκηνή με την ατάκα «Ηλία ρίχ’το», όπου ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να «γλεντήσει» γκρεμίζοντας το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.


Πηγή: newscenter.gr