Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αντικατάσταση χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Ερμιόνης και Πορτοχελίου και «Προστασία από την διάβρωση της ακτογραμμής στην Κόστα»

  Κρανίδι, 26.10.2021 Δελτίο Τύπου Δύο σημαντικά έργα για την Ερμιονίδα, παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σ...


 Κρανίδι, 26.10.2021

Δελτίο Τύπου

Δύο σημαντικά έργα για την Ερμιονίδα, παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στις 08.10.2021 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε το 3ο Πρακτικό Κατακύρωσης Αναδόχου, για το έργο : «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Π.Ε. Αργολίδας» στο οποίο περιλαμβάνεται η αντικατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Ερμιόνης και Πορτοχελίου.

Χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από κοινού με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση για το έργο : «Προστασία από την διάβρωση της ακτογραμμής στην Κόστα», προϋπολογισμού 120.000 €, με ιδία συμμετοχή από τον Δήμο στο ποσό των 20.000 €.

Με την υλοποίηση αφενός του πρώτου έργου βελτιώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές του Δήμου μας, και αφετέρου, με το δεύτερο έργο αλλάζει και βελτιώνεται η εικόνα του λιμανιού της Κόστας, που για χρόνια παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας. 

Γραφείο Δημάρχου