Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ανάλυση των ποδοσφαιρικών αγώνων της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α1

  Για το 2ο όμιλο της τοπικής κατηγορίας και για την 7η αγωνιστική θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια και όλα θα γίνουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου σ...


 

Για το 2ο όμιλο της τοπικής κατηγορίας και για την 7η αγωνιστική θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια και όλα θα γίνουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 15.00.
  Μετά από την επεισοδιακή ισοπαλία του Παναργειακού στα Δίδυμα το πρωτάθλημα στον όμιλο αυτό έχει πάρει φωτιά αφού κανείς διεκδικητής δεν θέλει να έχει απώλειες εκτός προγράμματος αλλά ταυτόχρονα, με την δυναμική των Διδύμων αποκτά νέο συναρπαστικό ενδιαφέρον η μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση.
  "Στο Άργος ο Παναργειακός υποδέχεται την Μπουμπουλίνα Σπετσών και περισσότερο θα έχει το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι που πάει στη Νέα Κίο, παρά στο ματς που θα διεξαχθεί εκεί. 
  Οι φιλοξενούμενοι φέτος δεν μπορούν ακόμη να αποτελέσουν υπολογίσιμη δύναμη για ομάδες όπως ο Παναργειακός και παρά το εντυπωσιακό διπλό μέσα στο Δρέπανο την Τετάρτη που μας πέρασε, με 2-3 επί του Αστέρα Δρεπανιακού, θα πάνε στο Άργος να δώσουν μια διαδικαστική μάχη ώστε να μπορέσουν να βρουν τη φόρμα τους για τα επόμενα παιχνίδια.
  Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν το θεωρητικό σκέλος της υπόθεσης και κανείς δεν μπορεί να παίζει έχοντας το μυαλό του αλλού. Η υποτίμηση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το ότι αντιμετωπίζω κάποιον που δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μου. Εννοείται ότι ο Παναργειακός με στοιχειώδη καλή προσπάθεια, δεν έχει θα κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα των Σπετσών, όμως αυτό θα πρέπει να βρει την επαλήθευσή του και μέσα στο γήπεδο.
  Διαιτητής θα είναι ο Παπαγεωργόπουλος Γ. με βοηθούς τους Γκουριώτη και Δημητρόπουλο.
* Στη Νέα Κίο θα γίνει το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του ομίλου. Ο Αργοναύτης θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Παναριτίου ο οποίος εκτός του ότι είναι αρκετά βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια, έχει μαζί του και μια παράδοση που δεν θέλει να τον βρίσκει χαμένο στα παιχνίδια αυτά. 
  Φέτος βέβαια, οι δύο ομάδες έχουν μια σχετική διαφορά στο ρόστερ τους και ο Αργοναύτης παρουσιάζεται πιο ισχυρός και πιο κατάλληλα προετοιμασμένος για το δικό του στόχο. Όμως και ο Ατρόμητος δείχνει να βρίσκει έναν τρόπο παιχνιδιού που δυσκολεύει τον οποιονδήποτε ενώ αν βελτιώσει λίγο και την ολοκλήρωση των πολλών φάσεων που δημιουργεί, τότε θα μιλάμε για μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως.
 Το παιχνίδι της Νέας Κίου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα γίνει  υπό το βάρος ενδεχόμενων απωλειών, που κυρίως για τον Αργοναύτη θα αποτελέσουν βαρύ πλήγμα. Μετά την απώλεια των 2 βαθμών από τον Παναργειακό,το βάρος στην ομάδα της Νέας Κίου να μην χάσει κι αυτή βαθμούς, είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν θέλει να κρατήσει ένα προβάδισμα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί μέσα στη Νέα Κίο είναι αυτό ανάμεσα στον Αργοναύτη με τον Παναργειακό, καταλαβαίνει εύκολα ότι το ενδιαφέρον φουντώνει και χτυπάει "κόκκινο".
  Όλα μπορεί να δείχνουν επικράτηση των γηπεδούχων, όμως αρκετοί είναι εκείνοι που κρατούν επιφυλάξεις. Ο Ατρόμητος Παναριτίου δίνει τη δική του μάχη σε κάθε παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν, όταν κάποιος δεν προσέξει ή δεν καταφέρει να εκμεταλλευθεί τις λεπτομέρειες.
  Υπενθυμίζεται ότι το γήπεδο της Νέας Κίου, δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει και να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.
  Διαιτητής θα είναι ο Β. Αθανασόπουλος με βοηθούς τους Γεώργα και Αργυρόπουλο.

* Το πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπυ της Ερμιονίδας που θα διεξαχθεί στην Κοιλάδα ανάμεσα στην Κορωνίδα και τον Ποσειδώνα Διδύμων. 
  Πρόκειται για το παιχνίδι της "αλήθειας" που παραδοσιακά συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού κανείς δεν θέλει να χάνει από τον άλλον. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Κοιλάδας ήταν αρκετά ισχυρή, στόχευε πάντα την άνοδο και έτσι είχε περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Όμως, κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ενώ πάντα υπήρχαν έντονες συζητήσεις γύρω από το κάθε παιχνίδι, όπου κι αν αυτό είχε διεξαχθεί.
  Φέτος και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση και έτσι αναμένεται ένα εξαιρετικό ματς, όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον νικητή. Η Κορωνίδα έχει ήδη βρει το δρόμο της και έχει συγκροτήσει ένα ισχυρό σύνολο, βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, όμως την Κυριακή πρέπει να επιβεβαιώσει την καλή της κατάσταση παίζοντας όσο καλύτερα μπορεί αν θέλει να επικρατήσει επί του αντιπάλου της. Σε διαφορετική περίπτωση, οι παίκτες των Διδύμων απέδειξαν στο παιχνίδι με τον Παναργειακό αλλά και μέσα στο Παναρίτι,ότι αποτελούν ένα αξιόμαχο σύνολο που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις σε κάθε ματς.
  Φυσικά, ο Κέλλι θα είναι ο μεγάλος απών από το ντέρμπι της Κοιλάδας, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα παίξουν με μοναδικό στόχο τη νίκη.
  Η Κορωνίδα περιμένει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να συνεχίσει τη διεκδίκηση μιας θέσεις στην τριάδα, που όπως όλα δείχνουν, θα παιχτεί ανάμεσα σε Ατρόμητο, Κορωνίδα και Ποσειδώνα.
  Διαιτητής θα είναι ο Ν.Μαυροκορδόπουλος με βοηθούς τους Δρούζα και Ρούσση.