Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρελθόν ο Πέτρος Στοΐλας - Οι βασικοί λόγοι της αποχώρησής του

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης Ερμιονίδας. Το διαφαινόμενο διαζύγιο ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας Π. Στοΐλα και τ...

 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης Ερμιονίδας. Το διαφαινόμενο διαζύγιο ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας Π. Στοΐλα και την ομάδα της Ένωσης οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο με την παραίτηση του προπονητή, η οποία και έγινε αποδεκτή.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σερραίος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Ένωσης αφού δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί όσο γρήγορα απαιτούσαν οι περιστάσεις αλλά και δεν μπόρεσε να πετύχει στον απαιτούμενο βαθμό προσέγγισης τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν αρχίσει να  εκφράζουν  σχετικά παράπονα ως προς το επίπεδο της συνεργασίας.
  Η ομάδα της Ένωσης έχει μια παράδοση τα τελευταία χρόνια στις προπονητικές επιλογές και ήδη έχει διαμορφωθεί μια παγιωμένη αντίληψη ως προς τον τρόπο που θα πρέπει να εργάζεται αλλά και να συμπεριφέρεται ο άνθρωπος που κάθεται στο τιμόνι της. 
  Φέτος μάλιστα, που οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά αυξημένες και κάθε παιχνίδι αρχίζει να μοιάζει με "τελικό", ήταν πλέον σαφές ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς ο δεσμός ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες να είναι πολύ ισχυρός. 
  Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαδέχεται ένας προπονητής κάποιον, ο οποίος ήταν απόλυτα επιτυχημένος στο πόστο του. Ίσως είναι κουραστικό, όμως μερικά πράγματα αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ένας προπονητής επιβάλλεται να "χτίσει" το ποδοσφαιρικό του οικοδόμημα. Η παρουσία του Θανάση Στάϊκου, όπως είχαμε επισημάνει από καιρό, δημιούργησε ένα προπονητικό πρότυπο, το οποίο αναπόφευκτα θα συγκρινόταν με κάθε επόμενο. 
  Ας ευχηθούμε η επόμενη επιλογή να γνωρίζει όσα ο ικανότατος και αρκετά καλός σε πολλούς τομείς Πέτρος Στοΐλας, φάνηκε πως δεν υπολόγισε όσο έπρεπε...

Υ.Γ. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Argolidamagazine είχε αναφερθεί στο φαινόμενο "διαδοχή" σε ανύποπτο χρόνο με άρθρο που σχεδόν προϊδέαζε την σημερινή εξέλιξη.
Διαβάστε το άρθρο της 28ης Σεπτεμβρίου 2021:
https://www.argolidamagazine.gr/2021/09/blog-post_856.html