Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αγώνες με ξεχωριστό ενδιαφέρον στο τοπικό πρωτάθλημα για την 7η αγωνιστική - Ανάλυση του 1ου ομίλου

 Συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα που μετά την απρόσμενη ισοπαλία του Παναργειακού στα Δίδυμα απέκτησε, στον 2ο όμιλο, ξεχωριστό ενδιαφέρον.  ...


 Συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα που μετά την απρόσμενη ισοπαλία του Παναργειακού στα Δίδυμα απέκτησε, στον 2ο όμιλο, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

  Στον 1ο όμιλο, συνεχίζουν στην πρώτη θέση Τροιζηνιακός και Ερμής Κιβερίου έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο στα παιχνίδια τους. 

  Στη ημερινή ανάλυση θα δούμε τα παιχνίδια του 1ου ομίλου που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, 30 Οκτωβρίου θα αλλάξει η ώρα και τα παιχνίδια θα ξεκινούν πλέον πιο νωρίς (15.00).

 * Ένα μόνο παιχνίδι περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική το Σάββατο. Είναι το παιχνίδι του Ηρακλή Καρυάς - Κεραυνός Ιρίων που θα γίνει στο Κιβέρι στις 4.00 μμ.

 


Ο Ηρακλής Καρυάς έδειξε ότι είναι ένας αρκετά ανταγωνιστικός αντίπαλος το περασμένο Σάββατο με τον Ερμή Κιβερίου, όπου μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια απότους γηπεδούχους και πρωτοπόρους μέχρι να φτάσουν στη νίκη. Η σταθερή τους απόδοση απέναντι σε όλους μέχρι τώρα, δείχνουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Κεραυνό Ιρίων.

  Τις ομάδες που είναι από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω, ο Ηρακλής έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο να τις κερδίζει. Αν και έχει μια δυσκολία στο σκοράρισμα, βρίσκει τον τρόπο να φτάσει στα δίχτυα. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει το Α.Ο. Χώνικα και τον Ποσειδώνα Πόρου, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από το Ανυφί, αν εξαιρέσει κανείς τους δύο πρωτοπόρους. Στο σύνολο των εννέα βαθμών, προστίθεται το ματς με τον Παμμηδεατικό.

  Ο Κεραυνός Ιρίων, γνώρισε μια οδυνηρή ήττα την Κυριακή από τον Ποσειδώνα Πόρου μέσα στο Δρέπανο. Κυρίως ο τρόπος που συνέβη, ήταν αυτό που στεναχώρησε τους ανθρώπους της, οι οποίοι περίμεναν αυτό το παιχνίδι για να ανέβουν ακόμη βαθμολογικά.Τώρα, η παραμονή στη μέση της βαθμολογίας μετατρέπει όλα τα παιχνίδια σε "δύσκολα" με ότι αυτό συνεπάγεται.

  Επιθετικά ο Κεραυνός έχει δυνατότητες αλλά θα πρέπει οι παίκτες του να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Συνολικά είναι μια καλή ομάδα, η οποία όμως εύκολα παρασύρεται από το ρυθμό του παιχνιδιού.

  Το παιχνίδι είναι ανοικτό και έχουν ενδιαφέρον αρκετά σημεία. Η αντίδραση του Ηρακλή μετά από ήττα, όπως επίσης κι αυτή του Κεραυνού μετά από μια απρόσμενη ήττα. Η συμπεριφορά των γηπεδούχων απέναντι σε μια επιθετικογενή ομάδα αλλά και του Κεραυνού στον τρόπο διάσπασης της "σφιχτής" αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων. Πιθανότητες εχει και η ισοπαλία, όμως οι δύο ομάδες παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και έτσι το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα, θα αναδείξει νικητή.

   


* Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 15.00, ο βασικός διεκδικητής της πρώτης θέσης Τροιζηνιακός ταξιδεύει στην Προσύμνη για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Χώνικα. Λογικά, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη δεν έχει βαθμό, ενώ είναι αρκετά αδύναμη αμυντικά, οι πρωτοπόροι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. 

  Όπως έχουν αποδείξει οι παίκτες του μέχρι τώρα, σκοράρουν παντού και με κάθε τρόπο, έχουν βρει ρυθμό και παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο βαδίζουν ολοταχώς στο δεύτερο γύρο με το μυαλό στα μπαράζ. 

 Ο Α.Ο. Χώνικα έδειξε αισθητά βελτιωμένος τόσο στο παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου όσο -κυρίως- με τον Πανανυφιακό που τον δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να γίνει το τελικό 2-1. Αυτό βέβαια, δεν αρκεί να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις ομάδες όπως ο Τροιζηνιακός, όμως η αγωνιστικότητα των παικτών του, προσδίδει μια πολύ καλή εικόνα στα παιχνίδια του και αφήνει πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.

 Προγνωστικά δεν υπάρχουν, οτιδήποτε πέραν μιας ευρείας νίκης των φιλοξενουμένων θα αποτελέσει σούπερ έκπληξη.


* Στο γήπεδο Παναριτίου ο Πανανυφιακός θα υποδεχτεί (15.00) τον Ερμή Κιβερίου που πάει απρόσμενα καλά μέχρι τώρα, αφού ελάχιστοι φαντάζονταν μια τέτοια πορεία, μετά την ευρεία ανανέωση που επιχειρήθηκε το καλοκαίρι. 

  Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αρκετά καλή εμφάνιση με τον Α.Ο. Χώνικα τον οποίο και νίκησαν με 2-1 παίζοντας αρκετά καλά και ξεπερνώντας το βάρος των τριών συνεχόμενων αποτυχιών, που είχαν δημιουργήσει ένα σχετικό "βάρος" στα πόδια των παικτών του. Όπως αναμενόταν όμως, η νίκη ήρθε και όλοι κοιτούν με αισιοδοξία το επόμενο ματς, το οποίο παρουσιάζει και ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού η ομάδα του Ανυφίου είναι ίσως η μόνη που δεν έχει αγωνιστεί με κάποια εκ των δύο που προηγούνται βαθμολογικά. Αυτό αποτελεί κι ένα σοβαρό τεστ για τις δυνατότητες της ομάδας και όλοι προσδοκούν σε μια ικανοποιητική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

  Οι φιλοξενούμενοι πάνε στο Παναρίτι χωρίς μερικούς εκ των βασικών τους παικτών, όμως αυτό συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική, χωρίς όμως να κοστίσει, αφού γυρνώντας το εις βάρος τους σκορ, επεκράτησαν του Ηρακλή Καρυάς με 3-1. Ο αρχικός ενθουσιασμός φαίνεται να έχει κοπάσει, όμως παραμένουν μια ομάδα που καταφέρνει να βρει τρόπους να σκοράρει, ενώ και αμυντικά τα πάει αρκετά καλά έχοντας μαζί με τον Τροιζηνιακό την καλύτερη άμυνα, αφού έχουν δεχτεί μόνο 2 γκολ σε έξη αγώνες.

  Το παιχνίδι μπορεί με βάση τη βαθμολογία να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους, όμως όλες οι ομάδες στο γήπεδό τους δεν θέλουν να χάνουν, οπότε θα περιμένουμε μια αρκετά συναρπαστική μονομαχία με όλα τα αποτελέσματα να παραμένουν ανοιχτά.  

* Κλείνοντας την αγωνιστική του 1ου ομίλου, την Κυριακή ο Ποσειδώνας Πόρου θα υποδεχτεί τον Λυγκέα Λυρκείας, που πήρε χωρίς να ιδρώσει τους τρεις βαθμούς από τον Παμμηδεατικό.

  Ο Ποσειδώνας πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού μπορεί να παραμένει χωρίς βαθμό στο γήπεδό του, όμως την Κυριακή πέτυχε το αποτέλεσμα της μέρας, νικώντας τον Κεραυνό Ιρίων με 2-1, στο Δρέπανο και μάλιστα με δέκα παίκτες.

  Σίγουρα ο αντίπαλός του την Κυριακή δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ηττηθεί, όμως θεωρείται σίγουρο ότι ο ενθουσιασμός των νικητών θα παίξει σπουδαίο ρόλο ως προς την έκβαση του ματς. Όλοι κατανοούν ότι μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα αλλάξει εντελώς την κατάσταση στην ομάδα του Πόρου και θα φέρει στο γήπεδο όλους τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν.

  Ο Λυγκέας πάει στο Γαλατά με σκοπό να ρεφάρει την εντός έδρας από τον Τροιζηνιακό της προπερασμένης αγωνιστικής. Σίγουρα έχει όλες τις δυνατότητες να το καταφέρει, αφού η δυνατή του "γραμμή", η επίθεση, θα είναι αντιμέτωπη με μια αρκετά ευάλωτη άμυνα. Όμως, το γήπεδο του Γαλατά προσφέρεται για ομάδες που παίζουν δυνατά, παθιασμένα και γρήγορα και αν οι γηπεδούχοι τους αντιμετωπίσουν έτσι, όλα είναι πιθανά. Δύσκολο να συμβεί, όμως η νίκη τους επί των Ιρίων, μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα είναι ευεργετική.

  Το παιχνίδι ξεκινάει από το "διπλό" και απομένει να δούμε την συνέχεια στην ηρωϊκή προσπάθεια του Ποσειδωνα Πόρου.