Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ηρακλής Καρυάς - Κεραυνός Ιρίων 3-1 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ(video)

Ο Ηρακλής Καρυάς προσπαθεί με το ίδιο πάθος σε κάθε παιχνίδι να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλό του δίνει τη δική τ...


Ο Ηρακλής Καρυάς προσπαθεί με το ίδιο πάθος σε κάθε παιχνίδι να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλό του δίνει τη δική του μάχη και ποτέ δεν εγκαταλείπει τον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα "νικηφόρο" για αυτόν, αφού μπορεί και καταφέρνει να διδάσκεται ακόμη κι από την ήττα.

  Χτες Σάββατο στο Κιβέρι αντιμετώπισε τον Κεραυνό Ιρίων. Ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι κατέβηκε στο γήπεδο με αρκετά προβλήματα, ο Ηρακλής Καρυάς πάλεψε για μια ακόμη φορά για τη νίκη και τα κατάφερε, επικρατώντας με 3-1.

  Από την άλλη πλευρά, ο Κεραυνός Ιρίων δινει τη δική του μάχη σε κάθε παιχνίδι, όμως αντιμετωπίζει συχνά πρόβλημα ομοιογένειας αφού οι απουσίες δεν λείπουν. Παρ' όλα αυτά, η ιστορική ομάδα του αντιμετωπίζει αξιοπρεπέστατα τους μέχρι στιγμής αντιπάλους της και καταφέρνει να "κερδίζει" τις εντυπώσεις ακόμη κι αν το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

  Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τον χτεσινό αγώνα: