Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ποιος θα -πρέπει να- είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας - Σήμερα αγιασμός και παρουσίαση της φανέλας

  Ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας της 'Ενωσης Ερμιονίδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει σήμερα στο γήπεδο Κρανιδίου . Επίσης μετά...

 


Ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας της 'Ενωσης Ερμιονίδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει σήμερα στο γήπεδο Κρανιδίου . Επίσης μετά τον αγιασμό θα γίνει η παρουσίαση της νέα φανέλας της ομάδας . Η ώρα που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι στις 3 το μεσημέρι. 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει προπόνηση για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο Κρανιδίου.

  Την Κυριακή η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γήπεδό της εναντίον του Παναρκαδικού και αυτό θα γίνει με προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Κοτταρά. Ο παλαίμαχος άσος που είναι προπονητής στις Ακαδημίες της Ένωσης, θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο για το ματς αυτό, ενώ αναμένεται το βράδυ της Κυριακής να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τον διάδοχο του Πέτρου Στοΐλα.

  Η επιλογή ενός προσώπου που θα κάτσει στον πάγκο της Ένωσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως αποδείχτηκε και με τον απρερχόμενο προπονητή, η θέση αυτή απαιτεί ειδικά προσόντα μιας και έχει το δικό της "ειδικό βάρος". Το κυριότερο όλων όμως, είναι η προσωπικότητα του ατόμου που θα αναλάβει την αποστολή αυτή να ξεπερνά κατά πολύ το μέσο όρο της κατηγορίας και να μην επιδέχεται εύκολη κριτική, κατά το χρονικό διάστημα που απαιτείται να μπουν οι βάσεις της συνεργασίας.

  Αυτό σημαίνει ότι, ο νέος προπονητής της Ένωσης πρέπει  να έχει σχετικά "βαρύ" βιογραφικό, να έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιριστές ανώτερης κατηγορίας και να έχει ανταπεξέλθει σε απαιτήσεις ίδιες -στην χειρότερη- αλλά και αρκετά μεγαλύτερες.

  Αυτό αυτομάτως, θα σημάνει την άμεση αποδοχή των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κληθούν να  μεταφέρουν με επιτυχία, όλο το φορτίο μιας νέας κατάστασης, με δεδομένο το χρονικό σημείο που βρίσκεται η ομάδα. Γίνεται αντιληπτό, ότι οι παίκτες αυτή τη στιγμή, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εύρυθμη λειτουργία της και είναι εκείνοι που μπορούν να αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο για μια άριστη συνεργασία. Αν το πρόσωπο που θα έρθει, "δέσει" σε ελάχιστο χρόνο με το υπάρχον υλικό, ενδέχεται η ομάδα να διαγράψει λαμπρή πορεία. Εννοείται, ότι περιθώρια για περαιτέρω αμφισβητήσεις ισοδυναμούν με αυτοχειρία και οριστική καταδίκη.

  Η Διοίκηση της Ένωσης γνωρίζει ότι περιθώρια λάθους, δεν υπάρχουν. Βρίσκεται σε επαφή ε αξιόλογους προπονητές και αναμένεται αρκετά σύντομα να ανακοινωθεί το όνομα του ανθρώπου που θα συνεχίσει μια θετική παράδοση στον πάγκο της ομάδας. 

  Χωρίς να ανακοινώνεται ακόμη κάτι επισήμως, η αισιοδοξία ότι ο επόμενος προπονητής της Ένωσης θα είναι κάτι εξαιρετικά καλό, έχει ήδη δημιουργήσει ένα κλίμα συγκρατημένου ενθουσιασμού στα μέλη της ομάδας, κάτι που αναμένεται να φανεί και στην απόδοση των παικτών στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Φωτό: Sport Ermionida