Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οι ΔΑΝΑΟΙ εφορμούν για την πρώτη εντός έδρας νίκη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου ενεντίον του Άρι Καλαμάτας

  Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα των Δαναών μέσα στη Χίο , έρχεται η σειρά της "έδρας". Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζουν στο Άρ...

 


Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα των Δαναών μέσα στη Χίο , έρχεται η σειρά της "έδρας". Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζουν στο Άργος την ομάδα του Άρι Καλαμάτας και φυσικά δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη νίκη.

  Η ομάδα των Δαναών καλεί τους φίλους της στον αγών της Κυριακής:

"Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών θα δώσει η ομάδα μας για τη δεύτερη αγωνιστική αυτή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους. Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ομάδα μας στη μακρινή Χίο απέναντι στον Αιγέα και πήρε το πρώτο για φέτος ροζ φύλλο, οι ΔΑΝΑΟΙ θα παίξουν για πρώτη φορά «σπίτι» τους υποδεχόμενοι τον Άρι Καλαμάτας του Μιχάλη Μπακογιάννη, μια ομάδα που ξανασυναντήσαμε πριν λίγες ημέρες στο ξεκίνημα του Κυπέλλου Γυναικών και βρήκε την ομάδα μας νικήτρια.

Άργος και Ναύπλιο, ενωμένοι μέσα στο παρκέ, ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι του πρωταθλήματος και σας θέλουμε δίπλα μας!

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να στηρίξετε με τη φωνή σας και την παρουσία σας την μεγάλη μας φετινή προσπάθεια! Όλοι δυνατά είμαστε δίπλα για στην ομάδα μας!"