Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Τροιζηνιακός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο νικώντας και την Ασίνη με 3-1

  Το πιο γρήγορο γκολ της κατηγορίας πρέπει να σημείωσε σήμερα στο παιχνίδι Τροιζηνιακός -  Πανασιναϊκός, ο Μικρός Γ. Μόλις στο 20''...

 


Το πιο γρήγορο γκολ της κατηγορίας πρέπει να σημείωσε σήμερα στο παιχνίδι Τροιζηνιακός -  Πανασιναϊκός, ο Μικρός Γ. Μόλις στο 20'' του ματς, έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στον Τροιζηνιακό.

  Άμεση όμως ήταν η απάντηση της Ασίνης που ισοφάρισε στο 6', όταν από τάκλιν του Δελαπόρτα η μπάλα στρώθηκε στον Παπασαράντο που έκανε το 1-1.

  Η αντίδραση του Τροιζηνιακού απέφερε αρκετές ευκαιρίες που όμως δεν μεταφράστηκαν σε γκολ. Μόλις στο 7' και στο 8' οι Βασιλέρης και Μικρός είχαν σουτ ελάχιστα άουτ.

  Η σειρά της Ασίνης να απειλήσει ήρθε στο 19' όταν κεφαλιά του Πεβερέτου πέρασε άουτ.

 Νέα ευκαιρία από τον Χατζόπουλο στο 24', όμως ο ίδιος παίκτης στο 37' διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του Τροιζηνιακού.

  Στο 62' πολύ καλή σέντρα του Βασιλέρη έφερε το Δελαπόρτα σε ευνοική θέση, η κεφαλιά όμως του τελευταίου πέρασε άουτ.

 Στο 73' ο Κατσέλι κάνει το 3-1. Στο 79' ο Δρούγκας σούταρε με δύναμη λίγο άουτ, γιανα κλείσει ο κύκλος των ευκαιριών στο 89 όταν σουτ του Κατσέλι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ασίνης.


Τροιζηνιακός: Μουράτης, Μπατζάβαλης, Βασιλέρης, Δελαπόρτας, Καλύβας, Μπάζε (72' Δρούγκας), Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος (80' Μητρώκας), Μικρός Γ. (85' Μικρός Ν.), Κατσέλι

Πανασιναϊκός: Τσακάλης, Μαλούτα, Μυλωνόπουλος, Ταμπάκης, Καββεζός, Πεβερέτος, Μανουσάκης, Καζολιάς, Μούγιος (46' Βλαχος), Μπέλμπα, Παπασαράντος.