Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ αγωνίζεται το Σάββατο 23/10 με την Bianco Monte Δράμα 1986 στον επαναληπτικό για το European Cup

 Η επαναληπτική αναμέτρηση με την Bianco Monte Δράμα 1986 για το European Cup έφτασε. Αύριο Σάββατο 23/10 στις 18.00, στο γήπεδο  ΑΠΚ «Δ. Κρ...


 Η επαναληπτική αναμέτρηση με την Bianco Monte Δράμα 1986 για το European Cup έφτασε. Αύριο Σάββατο 23/10 στις 18.00, στο γήπεδο  ΑΠΚ «Δ. Κραχτίδης» της Δράμας, οι Λύκοι θα κατέβουν για να τα δώσουν όλα, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία τους. 

Οι προπονητές και οι αρχηγοί μας, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο του Άργους. «Ριψάσπιδες δεν υπήρξαμε ποτέ, ούτε σκοπεύουμε.»

Χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη που δε δόθηκε και εμείς στο Διομήδη έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να δίνουμε όλες τις μάχες μας. Πάντα παρόντες στα δύσκολα ματς, θα δώσουμε τον αγώνα μας τιμώντας το όνομα του Συλλόγου, την αγωνία και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας αλλά και τους κόπους και τις θυσίες των ατέλειωτων ωρών προετοιμασίας που έχουν προηγηθεί.

Με πίστη στις δυνατότητες όλων των παιδιών και όλοι μαζί ως μια γροθιά, αύριο Σάββατο 23/10 στις 18.00, μέσα στο γήπεδο οι Λύκοι θα κάνουν κατάθεση ψυχής κυνηγώντας το όνειρο. Θα δώσουν τον αγώνα τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και το σημαντικότερο, θα φύγουν με το κεφάλι ψηλά ό,τι και αν γίνει. Έτσι όπως αρμόζει στους αθλητές του Διομήδη.

Καλή Επιτυχία Wolves!!! Η σκέψη μας και η θετική μας ενέργεια δίπλα σας!!!

Αυτό μας τόνισε και ο assistant coach Αντώνης Δάσκαλος πριν την έναρξη της τελικής προπόνησης που διεξάγεται αυτή τη στιγμή:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο στη Δράμα, μετά από την ήττα μέσα στη Νέα Κίο. Τώρα δεν κυνηγάμε απλά τη νίκη αλλά και τη διαφορά στο σκορ. Οι πιθανότητες δεν είναι με εμάς αλλά αυτά είναι τα ωραία του αθλητισμού! Εμείς ως Διομήδης έχουμε μάθει να παλεύουμε, ακόμα και κόντρα στα προγνωστικά και το ίδιο θα κάνουμε στη Δράμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς και να το ξέρει όλος ο κόσμος του Άργους, ότι η ομάδα αύριο θα παλέψει μέσα στο γήπεδο και στο τέλος θα πάρουμε ότι μας αναλογεί. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!»