Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ξεκινάει με το Φωστήρα το πρωτάθλημα ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

  Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από την ιστορική εκείνη Κυριακή που ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου κατάφερενα νικήσει την -μέχρι τότε- αήττητη...

 


Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από την ιστορική εκείνη Κυριακή που ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου κατάφερενα νικήσει την -μέχρι τότε- αήττητη Κηφισιά και να παραμείνει στην Κατηγορία της Γ' Εθνικής. 

 Ο καιρός πέρασε, τα πανηγύρια έδωσαν τη θέση τους στην αγωνία της επόμενης μέρας και σήμερα φτάσαμε με χαρά να δούμε την αναγγελία του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας, για το νέο πρωτάθλημα.

  Οι συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις μπορεί να κούρασαν τους φιλάθλους, όμως παράλληλα αύξησαν και το ενδιαφέρον , αφού η προσμονή είναι εκείνη που "φουντώνει" την αγάπη για την ομάδα.

  Αντίπαλος του Φοίνικα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα είναι ο ιστορικός Φωστήρας, ή αλλιώς, όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι από τη θητεία του στην Α΄Εθνική, "Φονέας των γιγάντων".

 Η ανακοίνωση της ομάδας:

 "Σε εβδομάδα πρωταθλήματος μπήκε από σήμερα η ομάδα μας…

Το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγοριας

αρχιζει την Κυριακή με αντίπαλο την ιστορική ομαδα του Φωστηρα Αθηνων γνωστή και ως φονεα των γιγάντων παλαιότερα,στο γηπεδο μας.

Παμε να ζήσουμε μαγικες στιγμές όπως την σεζόν που πέρασε.

Όλοι Μαζί γράφουμε ιστορία!!"