Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο Μεσολόγγι ταξιδεύει ο Οίακας το Σάββατο για τον αγώνα της Α2 με την ομάδα του "Χαρίλαου Τρικούπη"

Στο Μεσολόγγι ταξιδεύει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο Οίακας όπου κάθε άλλο παρά καλή παράδοση έχει. Να δούμε την ανακοίνωση του αγώνα από τον &...


Στο Μεσολόγγι ταξιδεύει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο Οίακας όπου κάθε άλλο παρά καλή παράδοση έχει.

Να δούμε την ανακοίνωση του αγώνα από τον "Χαρίλαο Τρικούπη" (Δυστυχώς φαίνεται ότι οι δυσκολίες του Οίακα επεκτάθηκαν και στο ενημερωτικό κομμάτι, αφού δεν υπάρχει ανακοίνωση, ούτε στην ιστοσελίδα ούτε στη σελίδα στο Facebook της ομάδας):

 Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, το Σάββατο με τον Οίακα Ναυπλίου. Σας περιμένουμε δίπλα μας!

Διάθεση εισιτηρίων: Στο εκδοτήριο του γηπέδου, το Σάββατο 23.10 από τις 15:45.

Τιμή Εισιτηρίου: 10€ - Η είσοδος στα παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

Ειδικοί Όροι

👉 Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου, πρέπει να έχουν μαζί τους σε ψηφιακή ή απλή μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα,  διαβατήριο...) 

👉 Οι ανήλικοι 13 έως 17 θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR TEST 72 ωρών Ή rapid test 48 ωρών πριν από τον εκάστοτε αγώνα

👉 Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.