Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αχ. Υφαντίδης: "Τα παιδιά να μάθουν να σέβονται και να χειροκροτούν τους διαιτητές"

 Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αγγίζει με τη σημερινή του σχόλιο ο γνωστός μας Αχιλλέας Υφαντίδης. Αυτό του σεβασμού στο πρόσωπο των ανθρώπων που...


 Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αγγίζει με τη σημερινή του σχόλιο ο γνωστός μας Αχιλλέας Υφαντίδης. Αυτό του σεβασμού στο πρόσωπο των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων και των κανονισμών εντός των γηπέδων. Κυρίως όμως, για το τι θα πρέπει εμείς οι μεγαλύτεροι να διδάσκουμε στις ψυχές των παιδιών που μαθαίνουν να συμπεριφέρονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

 Γράφει ο Αχιλλέας Υφαντίδης:

"Αφήστε έξω τις παιδικές ψυχές από την τοξικότητα.

Διδάξετε τους να σέβονται το άθλημα και αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των κανόνων του εντός του αγωνιστικού χώρου. Αυτούς που πρέπει να είναι δίκαιοι, με άριστη αντίληψη του χώρου, με υψηλή φυσική κατάσταση, με διαρκή εστίαση σε κάθε φάση, αυτούς που πρέπει να είναι ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό για να διατηρήσουν τις ισορροπίες, αυτούς που πρέπει να είναι αόρατοι για να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, αυτούς που πρέπει να εμπιστεύονται τους βοηθούς τους για να λειτουργούν αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

Αν δεν μάθει το παιδί να σέβεται και να αναγνωρίζει εντός γηπέδου, δεν θα μάθει να σέβεται και να αναγνωρίζει ούτε εκτός αυτού.

Προπόνηση είναι και να μάθεις να χειροκροτάς, να ενθαρρύνεις και να ευχαριστείς τους διαιτητές.

Προπόνηση ζωής, ατομικής και συλλογικής ευθύνης. 

Μην την παραβλέπετε από την εβδομαδιαία προπονητική διαδικασία."