Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μυστήριο με την συμμετοχή του Πορτοχελιακού - Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα

 Στο επίσημο site της ΕΠΣ Αργολίδας και στο πρόγραμμα των αγώνων του 2ου ομίλου, το παιχνίδι Πορτοχελιακός - Αργοναύτης Ν. Κίου δεν υπάρχει ...


 Στο επίσημο site της ΕΠΣ Αργολίδας και στο πρόγραμμα των αγώνων του 2ου ομίλου, το παιχνίδι Πορτοχελιακός - Αργοναύτης Ν. Κίου δεν υπάρχει ούτε και έχουν οριστεί διαιτητές. Αυτό, αν προστεθεί και στις υπάρχουσες πληροφορίες ότι τρεις ποδοσφαιριστές του Πορτοχελιακού πήραν μεταγραφή για την Κορωνίδα Κοιλάδας σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1.  

  Την Κυριακή ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο αγώνας Παορτοχελιακού -Αργοναύτης Ν. Κίου και όπως δείχνουν τα πράγματα, η ομάδα της Ν. Κίου θα πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως συνέβη και την περασμένη Κυριακή με τον Ατρόμητο Παναριτίου.

  Σίγουρα αυτό είναι μια αρνητική για το ποδόσφαιρό μας εξέλιξη, αφού οι ομάδες πλέον μειώθηκαν σε 8 ωστόσο οι αγώνες που θα δίνονται κάθε αγωνιστική θα είναι στην ουσία τρεις, ενώ οι άλλες δύο ομάδες δεν θα αγωνίζονται. Η μία κάνοντας το ρεπό της και η άλλη σαν αντίπαλος του Πορτοχελιακού.

 Ευελπιστούμε, στο μέλλον να μην αντιμετωπίσει άλλη ομάδα παρόμοιες δυσλειτουργίες και προβλήματα και το πρωτάθλημα να εξελιχθεί ομαλά αποκτώντας ουσιαστικό ενδιαφέρον.