Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εσωκομματικές Εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

  Πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 σε όλη τη χώρα οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας,  που αφορούν την ανάδειξη...

 

Πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 σε όλη τη χώρα οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας,  που αφορούν την ανάδειξη των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ , των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων.
Στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα αλλά και σε ψηφιακές «κάλπες» προσέρχονται από το πρωί σήμερα περίπου 135.000 εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ καθώς δίνετε για πρώτη φορά η δυνατότητα ανάδειξης εσωκομματικών οργάνων και μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Στην Αργολίδα εκλέγονται σίγουρα, μιας και είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι για Πρόεδρος της Νομαρχιακής ο Παναγιώτης Ζαχαριάς, της Τοπικής του Άργους ο Χρήστος Μπονταΐτης, του Ναυπλίου ο Γιώργος Λυσίκατος, της Ερμιονίδας ο Αθανάσιος Μίζης και της Επιδαύρου ο Βασίλης Οψιμούλης.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π  Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς  μίλησε για την σημαντικότητα των εκλογών και για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν δείξει τα μέλη για την συμμετοχή τους στην διαδικασία.
Η εκλογική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19:00.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)