Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Διαμαρτύρεται ο Κεραυνός Ιρίων για διαιτητικά λάθη με ανάρτησή του στο διαδίκτυο

  Πολλά παράπονα εξέφρασε ο Κεραυνός Ιρίων για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Πόρου.   Χτε...

 



Πολλά παράπονα εξέφρασε ο Κεραυνός Ιρίων για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Πόρου.

  Χτες το βράδυ είδε το φως της δημοσιότητας ανάρτηση που εκφράζει καθαρά τα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας των Ιρίων:

  "Σήμερα η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη του Πόρου προηγήθηκε η ομάδα μας με το Ρεβυθη όπου ήταν και αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου. 

  Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και εδώ εφαρμόστηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου γύρω στο 75' ο Πόρος ισοφάρισε. Η ομάδα μας πίεσε και ακολούθησαν δύο φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα:

  Πρώτα αμυντικός του Πόρου έχει σηκώσει ψηλά το χέρι του η μπάλα βρήκε επάνω χωρίς ο διαιτητής να δώσει πέναλτι και ενώ διαμαρτύρονται οι παίχτες μας, στην αντεπίθεση έγινε το 1-2.

 Στο 88' περίπου ο Λουκάς σκοράρει ο διαιτητής δείχνει σέντρα ο λαισμαν σηκώνει τη σημαία και το γκολ ακυρώνεται.

  Ακολουθεί και άλλη φάση στις καθυστερήσεις όπου ο αμυντικός του Πόρου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την βρήκε με το χέρι χωρίς ο λαισμαν να σηκώσει τη σημαία καθώς έγινε μπροστά του και έτσι δε δόθηκε και άλλο πέναλτι.

  Στο τέλος του αγώνα ο βοηθός προπονητή του Πόρου κύριος Δημόπουλος απευθυνόμενος σε εμένα και αργότερα στους διαιτητές είπε ότι ήταν πέναλτι η πρώτη φάση ,δεν ισχυρίζονται ότι υπάρχει δόλος σε αυτές τις φάσεις αλλά πρέπει η διαιτητές να είναι λίγο πιο προσεκτικοί . 

  Εδώ θέλω να πω έχουμε κάνει και άλλες ήττες και δε διαμαρτυρηθηκαμε αλλά αντίθετα δώσαμε το χέρι στους διαιτητές".