Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Με μεγάλη επιτυχία ο 7ος Δρόμος Αξιών στο Άργος (εικόνες)

  Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 7ος Δρόμος Αξιών ένας δρομικός αγώνας αφιερωμένος στις Παναθρώπινες Αξίε...

 



Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 7ος Δρόμος Αξιών ένας δρομικός αγώνας αφιερωμένος στις Παναθρώπινες Αξίες και τους απανταχού Προσκόπους.

Η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή για τον αγώνα καθώς η διαδρομή απλώθηκε στα επίπεδα ενός ημιμαραθωνίου δρόμου, με αποτέλεσμα τα συνολικά χιλιόμετρα της φετινής διαδομής να είναι 21 και να ξεκινούν από τους Στρατώνες του Καποδίστρια στο Άργος να περνούν από το πανέμορφο Αρχαίοι Θέατρο της πόλης με κομβικό σημείο επιστροφής την μυστηριώδη πυραμίδα του ΕλληνικούΠάρα πολλοί δρομείς από το Άργος αλλά και από τις κοντινές περιοχές ακόμα και από την Αθήνα βρέθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης.



Ο 7ος Δρόμος Αξιών στηρίξε φέτος τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα μιας και το αντίτιμο της συμμετοχής των αθλητων πήγε για αυτό το σκοπό. Οι δρομείς ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ασφάλεια τις προσπάθειες τους λίγο μετά τις 12.30 όπου στον αύλειο χώρο των Στρατώνων αθλητές,διοργανωτές, εθελοντές και συντελεστές του αγώνα έγιναν μια όμορφη παρέα μέχρι και την ώρα των απονομών με τον Δήμαρχο Άργους κύριο Δημήτρη Καμπόσο να δίνει το παρών και να βραβεύει τους δρομείς που πρώτευσαν. Μαζί και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κύριος Παναγιώτης Σκούφης που στήριξε για ακόμα μια φορά την διοργάνωση του Δρόμου Αξιών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τ.Τ. Άργους που για 7η συναπτή χρονιά η παρέα της δυναμικής και δημιουργικής Μαρίας Σταματοπούλου στήριξε τις προσπάθειες των δρομέων, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας η οποία επίσης για 7η συνεχόμενη φορά είναι κοντά μας, την Ιατρική Μέριμνα με το ασθενοφόρο που διέθεσε και κάλυψε τον αγώνα, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και ειδικότερα την ΚΕΔΑΜ και τον ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Μερίμνης που στήριξαν για πολλοστή φορά την διοργάνωση, τους πολλούς και αγαπητούς μας χορηγούς που ειδική μνεία θα γίνει στην σελίδα του αγώνα όπου θα μπορέσετε να δείτε και όλες τις πολλές και όμορφες φωτογραφίες που επιμελήθηκε ο ακούραστος συνεργάτης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους κύριος Νίκος Σιαχάμης.

Επίσης ευχαριστούμε τους Προσκόπους από το 15ο Σύστημα Προκόπων Αθηνών και το 1ο Σύστημα Σικυωνίας με την όμορφη και καταλυτική παρουσία τους κάλυψαν και βοήθησαν υπέρ του δέοντος κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής και φυσικά με τους Προσκόπους του Συστήματος του Άργους, αλλά και με μέλη την ΕΠΠ Άργους και της ΕΚΣ. Κόντα μας βρέθηκε και το Χάρισε Ζωή που ενημέρωσε τον κόσμο για το πώς μπορούμε να γίνουμε δότες μυελού των οστών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 8ο Δρόμο Αξιών!

Να είστε καλά και να πιστεύετε στα όνειρά σας!