Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ - ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Καραντζούλης Χρήστος Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως επιχειρηματίας. Η μοναδική περίοδο...

 Καραντζούλης Χρήστος

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως επιχειρηματίας. Η μοναδική περίοδος που έλειψα από τον τόπο μου ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ το ενδιαφέρον μου για την πόλη με οδήγησε στο να διατελέσω κατά το παρελθόν Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αργολίδας επί μία δεκαετία.

Το Ναύπλιο αποτελεί ένα Δήμο προνομιούχο αλλά και άτυχο μαζί. Από τη μία πλευρά η φυσική του ομορφιά, η βαριά ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και η τουριστική δυναμική του δίνει την δυνατότητα και προοπτική να γίνει ένας Δήμος πρότυπο εντός και εκτός του ελλαδικού χώρου. Από την άλλη πλευρά είναι άτυχος καθώς τα πλεονεκτήματα του δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, ενώ πολλές φορές η πόλη δίνει την εντύπωση πως είναι αφημένη ή επαναπαυμένη στα όσα την έχει προικίσει η φύση.

Η αγάπη για το τόπο μου, τον τόπο των παιδιών και των φίλων μου και η θέλησή μου για πιο ανθρώπινη και βιώσιμη καθημερινότητα, με σεβασμό στους πολίτες, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με τον νέο και ελπιδοφόρο συνδυασμό ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο.  Έναν συνδυασμό που τον συγκροτούν πολύ αξιόλογα πρόσωπα, με ανιδιοτέλεια, σοβαρότητα, όρεξη και μεράκι να εργαστούν  για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη τους και τους δημότες αυτής.


https://www.facebook.com/napliaenomeni/posts/pfbid0341JpawLoLMybfF8GsrRmzE7W1tSUMyNN2uMeJHRw9Nr1mes3Tzi9eWR5zCnSPs6kl