Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Χρήστος Σιατερλής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» Δημήτρης Παπαδημόπουλος

 Σιατερλής Χρήστος Γεννήθηκα στην Πουλακίδα στις 2 Φεβρουαρίου του 1959, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Ι Τουριστικών Επ...


 Σιατερλής Χρήστος

Γεννήθηκα στην Πουλακίδα στις 2 Φεβρουαρίου του 1959, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Ι Τουριστικών Επιχειρήσεων. Εργάστηκα στον κλάδο για αρκετά χρόνια και κατόπιν διορίστηκα στο Δημόσιο, όπου αρχικά υπηρέτησα στη διεύθυνση Υγείας και μετά στα ΚΕΠ του Δήμου Ναυπλιέων από τη θέση του προϊσταμένου. Πλέον βρίσκομαι στην διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αργολίδας ως διοικητικός υπάλληλος. 

Από τα νεανικά μου χρόνια έχω αναπτύξει πλήρη συνδικαλιστική δράση, η οποία συνεχίζεται  σε όλο τον εργασιακό μου βίο. Έχω διατελέσει και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πουλακίδας .

Αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαδημόπουλου με τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», γιατί στο πρόσωπό του βρήκα πραγματικά αυτό που με εκφράζει: Είναι αυτοδημιούργητος, ενημερωμένος για τα προβλήματα του τόπου μας, έχει θέσεις και όραμα για την επίλυσή τους και θα παλέψει με την αγωνιστικότητά του για ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο  Ναυπλιέων.

#nafpliaenomeni

#dimitriopapadimopoulo