Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Νίκος Λιλής και ο Δημήτρης Κοτσομύτης υποψήφιοι με το Δημήτρη Καμπόσο

Ο Νικόλαος Λιλής έχει καταγωγή από το Άργος, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και αγαπά τα extreme sports καθώς έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνά...



Ο Νικόλαος Λιλής έχει καταγωγή από το Άργος, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και αγαπά τα extreme sports καθώς έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις καταδρομών ως αμφίβιος. Πατέρας του ο Δημήτρης Λιλής, ο οποίος δραστηριοποιείται στα σταμπωτά βιομηχανικά δάπεδα.Ο Νίκος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς τον ενέπνευσε η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας και επιθυμεί να συνεχιστεί με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο. Καλώς ήλθες στην Αλλαγή Πορείας Νίκο και καλή επιτυχία!

#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi

Ο Δημήτρης Κοτσομύτης έχει καταγωγή από το Σκαφιδάκι και εργάζεται ως μασέρ στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναργειακού. Είναι απόφοιτος Σχολής Φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ της Δαλαμανάρας και αγαπά ιδιαίτερα τον αθλητισμό. Αποφάσισε να συστρατευθεί με τον Δήμαρχο των έργων καθώς αναγνωρίζει ότι έχει επιτελέσει ένα σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια και έχει την τεχνογνωσία να το συνεχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην παράταξη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές!

#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi