Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τέσσερες νέες υποψηφιότητες με το Δημήτρη Καμπόσο

  Ο Βασίλης Καραντζούλης έχει καταγωγή από την Χούνη και για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, ενώ το τελευταίο διάστη...

 


Ο Βασίλης Καραντζούλης έχει καταγωγή από την Χούνη και για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας.
Ο Βασίλης είναι μέλος της παράταξης του Δημάρχου των έργων εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει εκ των έσω, την σκληρή προσπάθεια που κάνει η δημοτική μας αρχή, για να υλοποιήσει όλα αυτά τα έργα.
Γι' αυτό τον λόγο, ανανεώνει την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Δημάρχου των έργων και θα δώσει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, για μια ακόμα μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο!
Καλή επιτυχίαΒασίλη!

Η Γεωργία Γαρέφου, έχει καταγωγή από το Άργος και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον εθελοντισμό και αγαπά ιδιαίτερα την πόλη μας. Αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη του Δημάρχου των έργων, διότι διακρίνει την μεγάλη αλλαγή και εξέλιξη που έχει γίνει στην πόλη και επιθυμεί να συνεχιστεί. Θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, για μια ακόμα μεγάλη νίκη. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi

Η Ιωάννα Παπασπυροπούλου έχει καταγωγή από τον Λάλουκα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΕ Ναυπλίου και είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ταραντίλη, με τον οποίον έχουν ένα παιδί.
Συμμετέχει για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία και επέλεξε τον Δήμαρχο των έργων, γιατί γνωρίζει πως μόνο αυτός μπορεί να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία για τον Δήμο μας.
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi


Ο Θωμάς Μαυρονικόλας έχει καταγωγή από το Κουτσοπόδι και είναι παντρεμένος με την Σοφία Μούκιου, με την οποία έχουν τρία παιδιά!
Είναι βιοτέχνης αλουμινοκατασκευών και αποφάσισε να συμμετάσχει για πρώτη φορά στις εκλογές, γιατί επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια του Δημάρχου των έργων, για έναν δήμο ακόμα πιο ισχυρό.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi