Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δημήτρης Ορφανός από το Δρέπανο: «Στόχος μας, η συνολική ευημερία των δημοτών και όχι των λίγων εκλεκτών»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/07/2023 Δημήτρης Ορφανός από το Δρέπανο: Στόχος μας, η συνολική ευημερία των δημοτών και όχι των λίγων εκλεκτών Το Δρέπανο ...


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/07/2023

Δημήτρης Ορφανός από το Δρέπανο:

Στόχος μας, η συνολική ευημερία των δημοτών και όχι των λίγων εκλεκτών

Το Δρέπανο επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας, Δημήτρης Ορφανός, ανοίγοντας έναν πρώτο κύκλο ανταλλαγής απόψεων και συστηματικής καταγραφής των προβλημάτων των δημοτών μας.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας, ο κ. Ορφανός είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους και φορείς του Δρεπάνου για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Άκουσε και κατέγραψε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις ανάγκες τους, και έδωσε το στίγμα του για τον Δήμο Ναυπλιέων του 2030, αναφερόμενος σε αδρές γραμμές στο πρόγραμμα του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας.

Επίσης, ο κ. Ορφανός επισκέφτηκε τοπικά εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης, όπου και συνομίλησε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Κοινή ήταν η πεποίθηση κατά τη διάρκεια των συνομιλιών πως η απερχόμενη δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου είναι η χειρότερη που γνώρισε ο τόπος μας μεταπολιτευτικά και πως πρέπει να μπει «φρένο» στην παρακμή του Δήμου Ναυπλιέων, καθώς και ότι το μήνυμα της προσεχούς κάλπης πρέπει να είναι ηχηρό: «Έως εδώ».

Φανερά συγκινημένος για την απρόσμενη θερμή υποδοχή, κατέστησε σαφές ότι η αλλαγή στο τιμόνι του Δήμου Ναυπλιέων είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. «Στόχος μας πρέπει να είναι η συνολική ευημερία των δημοτών και όχι των λίγων εκλεκτών» διαμήνυσε ο κ. Ορφανός, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για «πάρτι ημετέρων στον Δήμο Ναυπλιέων».

Ειδική αναφορά έκανε ο Δημήτρης Ορφανός στην απώλεια της Μπλε Σημαίας από την Πλάκα Δρεπάνου, καταγγέλλοντας εκ νέου την απερχόμενη δημοτική αρχή Κωστούρου για ανικανότητα, πάρτι αδιαφάνειας και διαπλοκής με απευθείας αναθέσεις, για πρωτοφανή μεθόδευση και σκανδαλώδη πρακτική εξυπηρέτησης των λίγων εκλεκτών με περίπου 100.000 ευρώ εις βάρος της ευημερίας και της ποιότητας ζωής των δημοτών και του Δήμου μας.

Μάλιστα, απευθύνθηκε για τρίτη φορά στον απερχόμενο δήμαρχο, καθώς τις δύο πρώτες εποίησε την νήσσαν και επανέλαβε τα ερωτήματά του για το καίριο αυτό ζήτημα της ποιότητας ζωής και της εικόνας του Δήμου μας.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της περιοδείας του, ο Δημήτρης Ορφανός δήλωσε:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η περιοδεία σήμερα στο Δρέπανο, με στόχο μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων και καταγραφή των προβλημάτων, πραγματικά με γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Χρέος κάθε υποψηφίου Δημάρχου είναι να αφουγκράζεται την κοινωνία. Να είναι στο πλευρό κάθε πολίτη. Να καταγράφει τους προβληματισμούς κάθε δημότη και να βρίσκει λύσεις σε αυτούς. Έχουμε μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας με προτάσεις και πολιτικές για τις πραγματικές ανάγκες τους, για τον Δήμο Ναυπλιέων του 2030».

Ο κ. Ορφανός ανανέωσε το ραντεβού του με τους κατοίκους του Δρεπάνου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιο του για την περιοχή και το Δήμο Ναυπλιέων του 2030.

Σήμερα, παραμονή του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής,  ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός θα παραστεί στον Εσπερινό και τη Δοξολογία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Πουλακίδα.