Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο ο Γιάννης Λύκος και ο Κωνσταντίνος Μπουκάρας

  Ο Αργείος Γιάννης Λύκος είναι εξωτερικός φρουρός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εξωτερικής Φρουράς της Δικαστ...

 

Ο Αργείος Γιάννης Λύκος είναι εξωτερικός φρουρός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εξωτερικής Φρουράς της Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου από το 2008.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποσδοσφαιρiκής ομάδας Ολυμπιακού Άργους στο οποίο και κατέχει την θέση του ταμία. Είναι παντρεμένος με την Μάρθα Μπαβελή και έχουν δύο παιδιά.
Αγαπά τον αθλητισμό και υπήρξε παίκτης σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες του Άργους.
Θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου και επιθυμεί να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας!
Καλή επιτυχία
Γιάννη!

 


Ο Κωνσταντίνος Μπουκάρας έχει καταγωγή από το Άργος και είναι Σμήναρχος εν αποστρατεία!

Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται στον τομέα των ιστιοπλοϊκών σκαφών ενώ διαθέτει Πτυχίο Πολιτικής Προστασίας. Είναι γιος του αείμνηστου Γιώργου Μπουκάρα, που διατηρούσε κρεοπωλείο στο Άργος, ενώ είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Κεχρή.

Αποφάσισε να ενταχθεί στην Αλλαγή Πορείας γιατί θεωρεί τον Δημήτρη Καμπόσο τον πιο πετυχημένο αυτοδιοικητικό που πέρασε από τον Δήμο Άργους Μυκηνών!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου!