Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

«Πάμε Αλλιώς»: Οι σχολικές καθαρίστριες στον Δήμο Άργους Μυκηνών πρέπει να πληρωθούν άμεσα!

  Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάμε Αλλιώς» Δήμου Άργους Μυκηνών: Βλέπουμε εδώ και κάποιες μέρες να εκτυλίσσεται σε κοινή θέα το θέα...

 

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάμε Αλλιώς» Δήμου Άργους Μυκηνών:

Βλέπουμε εδώ και κάποιες μέρες να εκτυλίσσεται σε κοινή θέα το θέατρο του παραλόγου στον Δήμο Άργους - Μυκηνών!

Ο σύλλογος καθαριστών σχολείων νομού Αργολίδας και Ερμιονίδας διεκδίκησε δικαίως, από τον Δήμο Άργους - Μυκηνών την αποζημίωση σε χρήμα που δικαιούνταν οι εργαζόμενοι για τη χρήση ατομικών μέσων προστασίας που δεν παρασχέθηκαν ως έπρεπε κατά τα έτη 2018, 2019 και 2020. Ακολούθησε ο εμπαιγμός από την πλευρά του Δήμου με τις καθυστερήσεις των πληρωμών των δόσεων και εν τέλει η απάντηση των υπευθύνων στη διαμαρτυρία των εργαζομένων που μιλούσε για "άδεια ταμεία". Σαν να μην έφτανε αυτό σε δεύτερο χρόνο ανερυθρίαστα συνέχισαν "προτρέποντάς" τους εργαζόμενους να υπογράψουν "δήλωση μετανοίας" ότι "δεν έχουν κανένα παράπονο από την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο"!!

Συλένθετε κύριοι! Συμπεριφορές μαφίας και ψυχολογικούς τραμπουκισμούς δεν ανεχόμαστε! Λεφτά για βεγγαλικά 10 λεπτά σε κάθε γιορτούλα έχετε! Για τους εργαζόμενους που ζουν μέρα με τη μέρα δεν έχετε;  Οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν άμεσα!

Δεν είσαστε σεναριογράφοι μιας κακοπαιγμένης επιθεώρησης! Εκπροσωπείτε τον Δήμο Άργους - Μυκηνών!

Αν δεν μπορείτε αποχωρήστε ησύχως χωρίς να δημιουργήσετε άλλα προβλήματα μιας και απ' οτι  φαίνεται δεν μπορείτε να λύσετε ούτε τα βασικά!

Η παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ δεσμεύεται για τις κρυστάλλινες σχέσεις εργασίας που θα συνάπτει ο Δήμος με τους εργαζόμενους του χωρίς πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων!

Η τυπικότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής απέναντι στους εργαζόμενους της δεν είναι ζήτημα δέσμευσης!

Είναι αυτονόητο!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ