Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πάλεψε η Ένωση Ερμιονίδας αλλά ο Άρης Σκάλας άντεξε (1-1) παίζοντας με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο

   Photo: G. Koutalis Από ένα βαθμό πήραν στο ξεκίνημά τους ο Άρης Σκάλας και η Ένωση Ερμιονίδας, αφού κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει δεύτε...

 

 Photo: G. Koutalis
Από ένα βαθμό πήραν στο ξεκίνημά τους ο Άρης Σκάλας και η Ένωση Ερμιονίδας, αφού κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει δεύτερη φορά και έτσι το σκορ έμεινε στο 1-1.

 Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 43'. Τελικά ο Άρης Σκάλας πήρε τον ένα βαθμό, ο οποίος σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι το καλύτερο δυνατό, σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς.

Στο 40' ο Μιχελάκος με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους του Γιώργου Μπένου να μένουν με δέκα παίκτες στο 43' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζορμπάς.

Στο 54' ο Τριμπόνιας ισοφάρισε και λίγο αργότερα είχε τη χρυσή ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού, όμως στο 75' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Στο 78' ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Τριμπόνια. 

 Διαιτητές: Κόκκορης, Κωνσταντόπουλος-Λουκάς (Αρκαδίας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Γιώργος Μπένος): Παπαδόπουλος, Μπινιώρης (88' Πολλάτος), Ζορμπάς, Σεμερτζάκης, Μανωλάκος, Μιχελάκος, Σταμογιάννος, Κρέτσης (65' Μπρατίτσας), Σαμπατάκος (88' Πανταζής), Γουόρντεν (51' Χρήστου), Καρμίρης

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Πέτρος Στοΐλας): Στόικος, Τζιέρης (80' Χαλούβας), Οψιμούλης (60' Τρέσα), Βιρβίλης, Σαμαράς (65' λ. τρ. Μερτύρης), Κιοσσές, Διαμαντόπουλος, Κυπαρίσσης, Τριμπόνιας, Αντωνόπουλος (80' Λαντίκας), Τσόφλιος.