Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Απόλυτα επιτυχημένη η πρεμιέρα για το Φοίνικα που νίκησε 2-0 το Φωστήρα στη Ν. Επίδαυρο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Φοίνικας,  που επιβλήθηκε με 2-0 του Φωστήρα, παίρνοντας έτσι τους πρώτους τρεις...


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Φοίνικας,  που επιβλήθηκε με 2-0 του Φωστήρα, παίρνοντας έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς στην τεράστια προσπάθειά του για το φετινό πρωτάθλημα.

 Ο Φοίνικας αξιοποίησε στο έπακρο την έδρα του και αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους αφού ήδη στο 25' ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό ήταν εμφανώς ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 25' με 2-0 χάρη σε γκολ των Παπαϊωάννου με ευθύβολο σουτ και Γεωργίου στο 25.

Από την πλευρά του Φωστήρα ο Μπερνιδάκης στο 15' είχε την ευκαιρία και μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 60' έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πίσσα με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Γκούβας-Κακάνης (Ανατολικής Αττικής)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μύρτα, Γκουριώτης, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (78' Μούγιος), Χατζησοφρωνίου (75' Βράζιος), Μπιτζής, Πέτρου (73' Μάρκου), Γεωργίου

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Μπονατάκης, Τσουβαλτσίδης, Ιωαννίδης (65' Κουλούρης), Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Σταύρου, Καζβιρόπουλος, Πίσσας, Τσιώλης (46' Δηλαβέρης), Μπουσμπίμπα, Μπερνιδάκης.