Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανανυφιακό - Επικράτησε 2-1 επί του Α.Ο. Χώνικα

  Ήθελε τη νίκη πολύ περισσότερο ο Πανανυφιακός για πολλούς λόγους και τελικά την πήρε απέναντι σε μια ομάδα τον Α.Ο. Χώνικα που βελτιώνετα...

 


Ήθελε τη νίκη πολύ περισσότερο ο Πανανυφιακός για πολλούς λόγους και τελικά την πήρε απέναντι σε μια ομάδα τον Α.Ο. Χώνικα που βελτιώνεται διαρκώς και πλέον δεν θυμίζει παρά ελάχιστα την εικόνα που έδειχνε στα πρώτα παιχνίδια.

  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α' ημίχρονο με τον προωθημένο Ταμπάκη ο οποίος με κεφαλιά από κόρνερ άνοιξε στο 26' το σκορ κάνοντας το 1-0.

  Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στις οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν.


 Η άμυνα του Ανυφίου πέρασε δύσκολες στιγμές και στο 38' σε παράλληλη συρτή σέντρα, παίκτης του Χώνικα την έστειλε στα δίχτυα. Όμως η άμεση αντίδραση του βοηθού Γκουριώτη, παρά τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών έδειξε ότι ο σκόρερ ήταν σε ελεγχόμενη θέση.

  Μετά την ακύρωση του γκολ, ο Α.Ο. Χώνικα είχε ακόμη μία κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

  Στο β' ημίχρονο, έγινε αυτό που όλοι έβλεπαν ότι θα συμβεί. Η Ισοφάριση ήρθε γρήγορα και στο 58' είχαμε το 1-1.

  Οι παίκτες του Πανανυφιακού αντέδρασαν, πίεσαν για το γκολ της νίκης και το βρήκαν στο πρόσωπο του συνήθους υπόπτου, του Μανώλη Δανομάρα, ο οποίος με έξοχη ατομική ενέργεια πέρασε τέσσερις αντιπάλους και έκανε το 2-1 στο 83'.

Πανανυφιακός: Πνευματικός, Μητροσύλης Μ., Αγγέλαινας, Ταμπάκης, Μπούρης,Γ. Δανομάρας, Νικολάου, Παπαγεωργόπουλος, Αγγελόπουλος (22' Ραφ. Σταθόπουλος), Παπαμάρκου Θ. Δανομάρας Μαν.