Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Απίστευτη ανατροπή από τον Ποσειδώνα Πόρου που με δέκα παίκτες "γύρισε" το εις βάρος του 1-0 σε 1-2 επί του Κεραυνού Ιρίων

Παιχνίδι απίστευτων ανατροπών στο Δρέπανο όπου ο Ποσειδώνας Πόρου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 22΄αλλά και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής...


Παιχνίδι απίστευτων ανατροπών στο Δρέπανο όπου ο Ποσειδώνας Πόρου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 22΄αλλά και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καλάντια. Ο Κεραυνός Ιρίων που ήταν αισθητά καλύτερος μέχρι το σημείο εκείνο και είχε χάσει και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Ρεβίθη και Λούκας, είχε την τύχη να μπει μπροστά στο σκορ αλλά έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του από ένα τυχαίο γεγονός.

  Συγκεκριμένα, σε σουτ του Ρεβίθη στο 23' η μπάλα κατευθύνθηκε στο τέρμα αλλά προς γενική κατάπληξη βρέθηκε αρκετά έξω, δίχως να αλλάξει πορεία. Ενώ φάνηκε να είναι γκολ, πιθανότατα από μια τρύπα στα δίχτυα, κατέληξε άουτ.

  Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα και έχασαν τον τερματοφύλακά τους με κόκκινη. Κερδισαν όμως σε αγωνιστικότητα, αφού συσπειρώθηκαν και άρχισαν να αμύνονται ηρωϊκά.

 Μόλις δεκατρεις παίκτες είχε στη διάθεσή του ο Δημήτρης Καραμάνης. Με μια αναγκαστική αλλαγή από το 23' και με άλλη μία όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε ο επιθετικός Κουβάτσος, δεν είχε φαινομενικά ελπίδα για κάτι καλό.

  Όμως το ποδόσφαιρο έχει πάντα μια έκπληξη κρυμμένη καλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού, κι αυτή ήρθε από τους παίκτες του Πόρου. Στο 75' ο Καράμπαμπας ισοφάρισε και οι συμπαίκτες του πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν το θαύμα. Πράγμα που έγινε στο 87' από το Ρούσσο, που με κεφαλιά έγραψε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 Έντονα διαμαρτυρήθηκε η ομάδα των Ιρίων για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ υπέρ της στο β' ημίχρονο.