Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του ο Παναργειακός - Με δέκα παίκτες ισοφάρισε ο Ποσειδών Διδύμων 2-2

Ο Παναργειακός πλήρωσε την ανικανότητά του να τελειώσει ένα καθαρά δικό του παιχνίδι στα Δίδυμα και οι γηπεδούχοι πήραν από το ρίσκο τους να...



Ο Παναργειακός πλήρωσε την ανικανότητά του να τελειώσει ένα καθαρά δικό του παιχνίδι στα Δίδυμα και οι γηπεδούχοι πήραν από το ρίσκο τους να παίξουν λίγο πιο επιθετικά μετά την αποβολή του Κέλλι, ότι περισσότερο μπορούσαν.

  Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για τον Παναργειακό, που όπως συνηθίζει παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχει μεγάλη κατοχή μπάλας και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Ο Ποσειδώνας δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει στο α' μέρος το ρυθμό του Παναργειακού, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και αρκέστηκε σε μία ευκαιρία με τον Μπροδήμα, όταν εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ που λίγο έλειψε να στοιχίσει.


Στο ίδιο διάστημα ο Παναργειακός εκτός των ευκαιριών του, είχε δοκάρι στο 30' με τον Καλογερόπουλο και τελικά  αξιοποίησε την υπεροχή του και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Οικονομόπουλου στο 42'.

  Το β' ημίχρονο ξεκίνησε όσο πιο καλύτερα γινόταν για την ομάδα του Άργους. Ο Θεοδοσιάδης έκανε το 0-2 στο 48' και όλα έδειχναν ότι ένα ακόμη "διπλό" ήταν πολύ κοντά. Όμως, για μια ακόμη φορά, οι παίκτες του δεν κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε σε ροντέο. 

 Ο Ποσειδώνας έστειλε την πρώτη προειδοποιητική βολή στο 47' όταν ο Κέλλι σημάδεψε το δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης όμως πλήρωσε ακριβά τον διαπληκτισμό του με την κερκίδα των φιλοξενουμένων και είδε την κόκκινη κάρτα στο 67'. 

 Παρά το γεγονός ότι η γηπεδούχος έμεινε με 10 παίκτες, έδειξε να βρίσκει τεράστια ψυχικά αποθέματα και άρχισε να εκμεταλλεύεται τους χώρους που δημιουργούσαν προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Οι παίκτες του Παναργειακού, επηρεασμένοι από το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν αντέδρασαν σωστά με αποτέλεσμα στο 75' ο Καράϊ μετά από σέντρα του Αυγ. Τρέσα, να κάνει με κεφαλιά το 1-2.


Το παιχνίδι είχε ήδη πάρει φωτιά και η κάθε λεπτομέρεια πια, παίζει το ρόλο της. Σε μια επιθετική προσπάθεια στο 83' του Ποσειδώνα ο Καράϊ παίρνει τη μπάλα με το κεφάλι και συγκρούεται με τον Κοζιώτη. Οι γηπεδούχοι ζητούν επιτακτικά πέναλτυ και διαμαρτύρονται πολύ έντονα. Ο διαιτητής Ζώης δείχνει τελικά να συνεχιστεί το παιχνίδι για να φτάσουμε στο 88' όπου σε διεκδίκηση επιθετικού μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής θα δώσει την εσχάτη των ποινών. Ο Μπροδήμας σαν εκτελεστής, θα ήταν πολύ δύσκολο να αστοχήσει και έτσι διαμορφώθηκε το 2-2. 

  Ποσειδώνας Διδύμων: Αποστόλου, Αράπι, Μπάρδης, Ντάνιελ, Οικονομόπουλος, Προσίλης, Τρέσα, Κέλλυ, Μπροδήμας, Κάλα, Καράϊ.

Παναργειακός: Κοζιώτης, Καλογεροπουλος, Σελλής, Καραμάνος, Διαμαντής, Μανδύλης, Φλεβάρης Βασίλης,,Παπασπύρου, Μαρίνης, Θεοδοσιάδης, Μπλάτσος