Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Για τις 16 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Αρχιμανδρίτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

  Αναβολή πήρε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου δικάζεται σήμερα η υπόθεση του 40χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος  κατηγορείται για ασέλγ...


 Αναβολή πήρε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου δικάζεται σήμερα η υπόθεση του 40χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο και συγκεκριμένα για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τις 16/6, οπότε και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης από την Αργολίδα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 40χρονου, προκειμενου να γίνει άρση απορρήτου των συνομιλιών που είχε, από τις 24 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου, για να διαπιστωθεί ότι -όπως υποστηρίζει- η αποστολή του άσεμνου υλικού έγινε από λάθος και προορίζονταν για άλλο παραλήπτη που είναι ενήλικος.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας του ανηλίκου αντιλήφθηκε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, που έστειλε ο φερόμενος ως δράστης στον ανήλικο, μέσω της εφαρμογής messenger. Ο ιερέας κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό και τα έστελνε στον ανήλικο.

Από τον ήχο του βίντεο, οι γονείς του παιδιού -όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- και συγκεκριμένα ο 52χρονος πατέρας του ανήλικου, αναγνώρισαν την φωνή του φερόμενου ως δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό, αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου, όπου διενεργήθηκε προανάκριση.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής και ένας “πύργος” σταθερού υπολογιστή που ανήκουν στον 40χρονο ιερέα, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

https://www.ertnews.gr/