Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παπαδόπουλος Δημήτρης: Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

  Μετά από 2 πολύ όμορφα χρόνια με την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου από το πόστο του γυμναστή – βοηθού προπονητή στο πρωτάθλημα της Γ΄...

 

Μετά από 2 πολύ όμορφα χρόνια με την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου από το πόστο του γυμναστή – βοηθού προπονητή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να μην μπορώ πλέον να παρακολουθήσω τις απαιτητικές υποχρεώσεις αυτού του πρωταθλήματος.

Πετύχαμε σχεδόν όλα όσα ονειρευτήκαμε, ζώντας πολλές όμορφες στιγμές. Καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία την 1η χρονιά πολύ εύκολα, την 2η χρονιά πιο δύσκολα πετυχαίνοντας τρομερές νίκες σε δύσκολες έδρες. Πήραμε ένα κύπελο, ένα super cup. Οι αναμνήσεις πολλές, το σημαντικότερο όμως είναι ότι χτίσαμε πολύ όμορφες ανθρώπινες σχέσεις που θα μας συντροφεύουν ακόμα κι όταν τα χρόνια περάσουν…

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο της Νέας Επιδαύρου και τα μέλη της διοίκησης που μας βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων μας.

Τον ακούραστο φροντιστή μας Λαζαρόπουλο Γιώργο και τον φυσικοθεραπευτή μας Ταραντίλη Σάκη για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε.

Όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ζητώ συγνώμη αν κάποιους τους αδίκησα ή τους πίκρανα. Είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα, πάντα όμως λειτουργούσαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Τον κόουτς Κρεμμύδα Δημήτρη για την τιμή που μου έκανε να είμαι στο πλάι του και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην συνεργασία μας.

Τέλος άφησα τον Προέδρο Σώζων Λαμπριανό. Ότι και να σκεφτώ να πω θεωρώ ότι θα είναι λίγο. Ακούραστος, συναισθηματικός, ευαίσθητος, τίμιος, ευθύς, ειλικρινής, φερέγγυος, με όνειρα για το χωριό και την ομάδα. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Παλικάρια, σας ευχαριστώ για όλα!

Εις το επανιδείν.

Παπαδόπουλος Δημήτρης
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Προπονητής UEFA A